74 σειρά ιπταμένων Πολεμική Αεροπορία: Πιλότος στα Super Puma ο νεκρός αξιωματικός!

Πολεμική Αεροπορία: Πιλότος στα Super Puma ο νεκρός αξιωματικός! 74 σειρά ιπταμένων – Αισθάνθηκε αδιαθεσία και εξέπνευσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο

Στα μαύρα ντύθηκε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία. Ένας 38χρονος πιλότος από τα ελικόπτερα Super Puma έχασε τη ζωή του αιφνιδιαστικά, αφήνοντας πίσω γυναίκα και δυο παιδιά.

74 σειρά ιπταμένων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο νεκρός αξιωματικός ήταν από την 74 σειρά ιπταμένων.

Ο 38χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενόσω βρισκόταν στην οικία του. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο το οποίο ήταν το πλησιέστερο, προκειμένου να δεχθεί ιατρική φροντίδα.

Ωστόσο ο 38χρονος ιπτάμενος δεν άντεξε και έσβησε μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ αναφέρει:

Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας,

αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στην οικία του και μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

384 Μοίρα Έρευνας – Διάσωσης – Super Puma

112 Πτέρυγα Μάχης – Αεροπορική Βάση Ελευσίνας. Η 384 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης (ΜΕΔ) έχει ως αποστολή την Έρευνα και Διάσωση σε καιρό ειρήνης και την Έρευνα και Διάσωση Μάχης σε καιρό έντασης και πολέμου.

Παράλληλα, αναλαμβάνει δευτερεύουσες αποστολές όπως η παροχή εφοδίων σε απομονωμένες περιοχές καθώς και μεταφορές προσωπικού και υψηλών προσώπων. Επιπλέον, εκτελεί αεροδιακομιδές ασθενών και τραυματιών, επ’ ωφελεία του ΕΚΑΒ.