Μαθητική παρέλαση 2019: Τι ώρα ξεκινάει

Μαθητική παρέλαση 2019: Τι ώρα ξεκινάει – Ποια σχολεία παρελάζουν – Αναλυτικά το πρόγραμμα της παρέλασης που έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμος Αθηναίων

Μαθητική παρέλαση 2019: Τι ώρα ξεκινάει

 

Η μαθητική παρέλαση 2019 στην Αθήνα, γίνεται την παραμονή της στρατιωτικής παρέλασης, δηλαδή στις 24 Μαρτίου και θα ξεκινήσει τις 11 το πρωί σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Την παρέλαση θα ανοίξει η φιλαρμονική του Δήμου ΑΘηναίων.

Πρώτο Λύκειο που θα παρελάσει τιμητικά όπως κάθε χρόνο θα είναι το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές στολές και με το λάβαρο της Επανάστασης του 1821.

Ακολουθούν τα δημοτικά σχολεία του Δήμου ΑΘηναίων από το 1ο Ειδικό Δημοτικό ΕΛΕΠΑΠ, 2ο Ειδικό Δημοτικό ΕΛΕΠΑΠ, Π.Σ.Π.Α. έως και 17ο Δ.Σ. κατά αύξοντα αριθμό

Την σκυτάλη παίρνει η μουσική της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολουθούν τα δημοτικά σχολεία του Δλημου Αθηναίων από 18ο Δ.Σ έως και 33ο Δ.Σ. κατά αύξοντα αριθμό.

Ακολουθεί η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας και παρελάζουν τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αθηναίων από 34ο Δ.Σ έως και 174ο Δ.Σ. κατά αύξοντα αριθμό. το Λεόντειο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Παύλος», το Δημοτικό Σχολείο Μ. Μαυρομμάτη.

Ακολουθούν τα Γυμνάσια του Δήμου Αθηναίων, από 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
έως και 72ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ κατά αύξοντα αριθμό, το ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.

Τα ΛΥΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ από 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Π.Π.Σ.Π.Α. ΛΥΚΕΙΟ
ΕΕΕΕΚ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΘΗΝΩΝ έως και 65ο κατά αύξοντα αριθμό.

Το ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ, το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, το ΑΡΣΑΚΕΙΟ, το ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΕΟΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΝΗΣ “Πέτρος Μαυρομιχάλης Αρχιστράτηγος” με Μανιάτικη Ενδυμασία και την Πολεμική Σημαία της Μάνης του 1821.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, η ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ακολουθεί η Μουσική του Πυροσβεστικού Σώματος και παρελαύνουν

• SPECIAL OLYMPICS
• ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ
• ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Τέλος την παρέλαση κλείνει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ