Φανιός: Φαρμακερό σχόλιο για την αποστρατεία του – Ποιους φωτογραφίζει; ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ που αποστρατεύθηκε στις κρίσεις 2019

Καρφιά για την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία αφήνει ο υποστράτηγος ε.α. Νίκος Φανιός, ο οποίος παρέδωσε σήμερα τα καθήκοντά του.

Η ανάρτησή του στο Facebook αφήνει διάφορες υπόνοιες, καθώς τονίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν είχε απώλειες της ζωής του προσωπικού το οποίο διοίκησε και παρέδωσε ακέραιο ό,τι παρέλαβε.

Μάλιστα δίνει έμφαση στην λέξη «ακέραιο», γράφοντάς την με κεφαλαία, και προφανώς αφήνονας πολλά να εννοηθούν.

Δείτε τι έγραψε: «Παρέδωσα σήμερα με τιμή και υπερηφάνεια τα καθήκοντα τα οποία μου εμπιστεύθηκε η Πατρίδα.

Παρέδωσα ΑΚΕΡΑΙΟ ότι παρέλαβα, χωρίς καμία απώλεια υλικού ή μέσων και κυρίως χωρίς καμία απώλεια στο προσωπικό που είχα την τιμή να διοικώ.

Παρέδωσα τα άριστα αποτελέσματα των απαιτητικών εθνικών και διεθνών αξιολογήσεων.

Από το 1984 έζησα εντός του Μεγαλείου του Ελληνικού Στρατού, που βασίζεται στις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά που πρεσβεύει και προπαντός στο προσωπικό του, άνδρες και γυναίκες, που καθημερινά εκτελούν την Αποστολή τους.

Ένα Μεγαλείο το οποίο είχα την τιμή να συντελέσω στην περαιτέρω ανάδειξή του από την προηγούμενη θέση μου ως Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Η θετική αύρα όλων όσων συνεργάσθηκα, όλα αυτά τα χρόνια θα με συνοδεύει και στον πολιτικό μου βίο.

Αποχωρώ από τις τάξεις του Ενεργού Στρατού Υπερήφανος.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο προσωπικό μας, κάθε επιτυχία στον Στρατό μας».Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com