Ένοπλες Δυνάμεις: Τι συμβαίνει με τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς – Γιατί κάποια απομακρύνονται και ποια θα παραμείνουν στις Μονάδες

Την ανησυχία τους ότι ενδεχόμενη απομάκρυνση των ΑΤΜ από μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, θα προσθέσει προβλήματα στην καθημερινότητά τους, ιδιαίτερα ενόψει και της επικείμενης καταβολής του μισθού έχουν εκφράσει στελέχη από όλους τους κλάδους.

Το Armyvoice.gr έχει δεχθεί πολλά e-mails τόσο από στελέχη όσο και από το πολιτικό προσωπικό, τα οποία ρωτούν τι πρόκειται να γίνει με τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Μονάδα τους, καθώς έχουν ακούσει ότι σε κάποιες μονάδες έχουν καταργηθεί, ενώ σε άλλες υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας όταν έκλεισε το παράρτημα της τράπεζας Πειραιώς που εξυπηρετούσε το ναύσταθμο, είχαν πει ότι θα βάλουν μηχάνημα πολλαπλών συναλλαγών, καθώς στην περιοχή εργάζονται περί τα 10.000 άτομα.

Αντί αυτού τοποθετήθηκε ένα απλό ΑΤΜ με αποτέλεσμα να υπάρχει ουρά, ενώ υπάρχει ανησυχία για το εάν θα το απομακρύνουν και αυτό. Σήμερα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας λειτουργούν δυο απλά ΑΤΜ.

Το  Armyvoice.gr ερεύνησε το θέμα των ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς. Στην Πολεμική Αεροπορία η τράπεζα έχει απομακρύνει τα μηχανήματα καθώς έληξε η σύμβαση που είχε με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και κανένα από τα δυο μέρη δεν επεδίωξε την ανανέωσή της.

Συνεπώς όλα τα ΑΤΜ που υπήρχαν σε μονάδες, απομακρύνθηκαν. Στον Στρατό Ξηράς υπάρχει σύμβαση σε ισχύ και δεν πρόκειται να απομακρυνθούν, ούτε στο Πολεμικό Ναυτικό όπως πληροφορούμαστε.

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com