Εκλογές ΕΑΑΝ 2019: Μήνυμα από τον υποψήφιο Παναγιώτη Μίγκο

Εκλογές ΕΑΑΝ 2019: Μήνυμα από τον υποψήφιο Παναγιώτη Μίγκο, ενόψει τον επικείμενων αρχαιρεσιών στις 17 Μαρτίου

Αν νιώθετε παραμερισμένοι και απογοητευμένοι με όσα συμβαίνουν στον χώρο μας και μας αφορούν, επηρεάζοντας άμεσα τη ζωή μας, ήλθε η ώρα να τα αλλάξουμε όλα.

Εξυφαίνονται πολλά δυσάρεστα σενάρια και με καθοριστικές για εμάς συνέπειες, χωρίς τη συμμετοχή μας, με αποτέλεσμα πλέον τα προβλήματα να είναι τόσο εμφανή όσο και αποπνικτικά.

Οι συντάξεις, τα μερίσματα, το μετοχικό, το νοσοκομείο μας, το οδοντιατρείο, η αναγνώριση των πτυχίων, το δικαίωμα στην εργασία, η αξιοπρέπεια μας….

Όλα αυτά δεν επιλύονται με επιστολές τύπου “παρακαλούμε όπως ευαρεστούμενοι εξετάσετε τη δυνατότητα”, ούτε με χτυπήματα στην πλάτη στα γραφεία των υπουργών…

Αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τις παραδοσιακές, πλην όμως αποτυχημένες, εκ του αποτελέσματος, πρακτικές και νοοτροπίες, απευθυνόμαστε στις ιδέες, στη γνώση, στην αγωνία, στη μαχητικότητα και στο όραμα των συναδέλφων μας και τους προσκαλούμε να συστρατευτούν μαζί μας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια μιας νέας, αγνής, φιλότιμης και άφθαρτης προσπάθειας με επίκεντρο και γνώμονα το συνάδελφο, χωρίς πολιτικούς εγκλωβισμούς, κομματικές αγκυλώσεις και πολιτικά ιδεολογήματα.

Αγωνιζόμαστε δυναμικά και όλοι μαζί ενωμένοι, για να διεκδικήσουμε την επανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σας θέλουμε όλους μαζί μας για να μετουσιωθεί το κοινό όραμά μας σε πράξη.

Εκλογές ΕΑΑΝ 2019
Παναγιωτης   Μιγκος

Υποψήφιο μελος Δ.Σ.