Σχολή Ευελπίδων: Παράδοση – Παραλαβή καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΣ. Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς παρέλαβε τα καθήκοντά του από τον απερχόμενο Αλκιβιάδη Στεφανή

Ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας που διασφαλίζει την πατρίδα μας από κάθε ξένη επιβουλή, εκπέμπει ο Στρατός σύμφωνα με τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ.

Ο αντιστράτηγος Καμπάς παρέλαβε τα καθήκοντά του στην Σχολή Ευελπίδων παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, του αναπληρωτή Πάνου Ρήγα, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, του πρώην υπουργού Πάνου Καμμένου, του πρώην υφυπουργού Θανάση Δαβάκη, του πρώην υφυπουργού Παναγιώτη Καράμπελα, της στρατιωτικής ηγεσίας, πλήθους αποστράτων και φίλων.

Ο απερχόμενος Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής στην ημερήσια διαταγή του, αναφέρθηκε στο τι σημαίνει επιτυχία και δήλωσε ότι παραμένε σταθερά προσηλωμένος στην Πατρίδα και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο απερχόμενος Αρχηγός δεν ευχήθηκε στον νέο Αρχηγό ΓΕΣ, όπως είθισται, επιτυχία στο έργο του.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και στην 1η Στρατιά, ενώ την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η -εντυπωσιακή – παράδοση παραλαβή των καθηκόντων του Αρχηγού Στόλου.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή τελετή στην Σχολή Ευελπίδων

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»