καιρός Κλειστά σχολεία σήμερα 6 Φεβρουαρίου - Κακοκαιρία - Χιόνια - Καιρός Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας 25 Φεβρουαρίου 1 Ιανουαρίου Θεσσαλονίκη Λάρισα Κλειστά σχολεία - 9 Ιανουαρίου - Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας 25 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα – Κλειστά και στην Αθήνα λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης 

Ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ότι δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου οι σχολικές μονάδες που στεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Με δεδομένο ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν κι αύριο, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν τα έντεκα (11) σχολεία που ανήκουν στον δήμο Αθηναίων κλειστά, έως ότου επισκευασθεί η βλάβη.

Παρακάτω τα σχολεία του δήμου Αθηναίων που θα παραμείνουν κλειστά:

21ο ΓΕΛ

40ο ΓΕΛ

21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

40ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

132ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

112ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

65ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

4ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

81ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Φθιώτιδα

Κλειστά θα είναι τα σχολεία της Αμφίκλειας.(Νηπιαγωγείο-Δημοτικό & Γυμνάσιο-Λύκειο)

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Σαμοθράκη

Τα σχολεία στην Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Έβρος

Στο Δήμο Διδυμοτείχου η κατάσταση παραμένει ρευστή. Τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Στο Δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα κλειστά.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Κεφαλονιά

Δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα όλα τα σχολεία στην Κεφαλονιά, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Θεσσαλία

Δήμος Τεμπών

Κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στις τοπικές κοινότητες Αιγάνης, Αμπελακίων και Καλλιπεύκης, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των μαθητών με λεωφορείο από τις τοπικές κοινότητες Ραψάνης – Αιγάνης – Καρίτσας με προορισμό το Γυμνάσιο Λύκειο Πυργετού, Αμπελακίων με προορισμό το Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων και Ελάτειας με προορισμό το Γυμνάσιο-Λύκειο Μακρυχωρίου.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Μαγνησία

Δήμος Αλμυρού

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Λήμνος

Θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Χαλκιδική

Δήμος Αριστοτέλη

Θα παραμείνουν κλειστά τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα παρακάτω χωριά του Δήμου: Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία.