Δ’ Σώμα Στρατού: Απόντες οι βουλευτές Θράκης από την αλλαγή διοίκησης!  Για πρώτη φορά θα απουσιάζουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων από την τελετή παράδοσης – παραλαβής

Η τελετή παράδοσης παραλαβής στο Δ’ Σώμα Στρατού έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο παραδίδων είναι ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Καμπάς και ο παραλαμβάνων είναι ένας καθόλα άξιος αξιωματικός τεθωρακισμένων και μέχρι πρότινος διοικητής της Σχολής Ευελπίδων Χαράλαμπος Λαλούσης.

Η τελετή θα γίνει αύριο 6 Φεβρουαρίου 2019, παρουσία του ΑΝΥΘΕΑ παναγιώτη Ρήγα και με την απουσία των βουλευτών της περιοχής.

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Δεν κάνουν μαζικά αποχή για κάποιον λόγο. Η αιτία που θα τους κρατήσει μακριά από τη τελετή είναι η ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής σήμερα, με θέμα «Την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής».

Σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια θα ψηφιστούν οι αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής μεταξύ των οποίων και το άρθρο 15 για την διάσωση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ που προκάλεσε χθες νέα εστία πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ κι ΑΝΕΛ.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις έξι και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Έτσι οι βουλευτές της Θράκης που θα επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην τελετή θα χάσουν την τελευταία πτήση, ενώ η αύριανή πρώτη πρωινή πτήση από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη προσγειώνεται μετά τις 8 το πρωί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προφθάσουν να είναι έγκαιρα παρόντες στην τελετή.

Δείτε και την σχετική ειδική ημερήδια διάταξη της Ολομέλειας

This post was published on 5 Φεβρουαρίου, 2019 1:55 ΜΜ