Ερώτηση στη Βουλή για τις στολές μετά τη συνέντευξη στο Armyvoice Ουδέτερες, άρβυλα, 96 ΑΔΤΕ: Μάχη για τη ζωή του δίνει υπαξιωματικός στη Χίο Δυο στρατιωτικοί τραυματίες σε τροχαίο στην Χίο

96 ΑΔΤΕ: Μάχη για τη ζωή του δίνει υπαξιωματικός στη Χίο – Νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του δημοσιεύει η έγκυρη τοπική ιστοσελίδα «Αστραπάρης».

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Χίου ο 40χρονος υπαξιωματικός, που τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα, το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου.

Οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση κυρίως των τραυμάτων στο κεφάλι του τραυματία, που μεταφέρθηκε στην εντατική λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν τίθεται στην παρούσα φάση ζήτημα μεταφοράς του τραυματία στην Αθήνα, το χειρουργείο ολοκληρώθηκε κανονικά

και πλέον οι γιατροί αναμένουν την αποψινή νύκτα και γενικότερα το επόμενο διάστημα για να διαπιστώσουν τις αντιδράσεις και την πορεία της εξέλιξης της υγείας του.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά του ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής, συμπαραστεκόμενος στον ίδιο και στην οικογένειά του.

Το τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός στρατιωτικού (υπαξιωματικός), ηλικίας 40 ετών, συνέβη στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι της Χίου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούσθηκαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στρατιωτικού, που οδηγούσε το δίκυκλο.