Τσίπρας – Καμμένος σε μυστική συνάντηση – Συζήτησαν το «διαζύγιο» – Η συνάντηση έγινε χθες σε ουδέτερο έδαφος χωρίς δημοσιότητα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, χθες Τρίτη 8 Ιανουαρίου, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος συναντήθηκαν μυστικά σε ουδέτερο έδαφος.

Ούτε στο Μαξίμου, ούτε στη Λέσχη Αξιωματικών όπου ήταν στημένες κάμερες και δημοσιογράφοι.

Οι δυο άντρες συμφώνησαν να κάνουν μια μικρή ανακωχή για να μην δείξουν εικόνα διάλυσης στη γερμανίδα καγκελάριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται τη χώρα μας για να σημειώσει τόσο στους κυβερνητικούς εταίρους, όσο και στα υπόλοιπα κόμματα πόσο σημαντική είναι η συμφωνία των Πρεσπών.

Ειδικα για την νομενκλατούρα της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης, αλλά και για τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

Είναι βέβαιο ότι η κυρία Μέρκελ θα επισημάνει στον κ. Τσίπρα ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προηγηθούν εθνικές εκλογές πριν από τη συμφωνία.

Μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέβαλε τη συνέντευξή του στο STAR για την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο Πάνος Καμμένος δεν φαίνεται αυτή τη φορά να υποχωρεί και είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

Οι δυο πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημη συνάντηση για την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου για να ανακοινώσουν επίσημα το χρονοδιάγραμμα του επικείμενου διαζυγίου και της περαιτέρω πορείας τους.

Στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κατήφεια με όλες τις εξελίξεις.

Κυρίως, όμως, με την τροπή που έχει πάρει η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ εξ αιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών, που ειδικά για αυτήν επισκέπτεται την Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον κ. Τσίπρα μέσα Φεβρουαρίου με κυριότερη αυτή του χρόνου των εκλογών. Παράλληλα έχει δοθεί εντολή σε όλα τα Υπουργεία να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, που έχουν στο νομοθετικό τους έργο.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com