Θεοφάνεια 2019 – Καιρός: Χιόνια βλέπει η ΕΜΥ στον αγιασμό των υδάτων – Η πρόγνωση καιρού αναλυτικά για τις επόμενες ημέρες


Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες θα έχουν τα Θεοφάνεια 2019, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Οι κολυμβητές που θα πέσουν για τον σταυρό για τον αγιασμό των υδάτων θα πρέπει να το λάβουν υπόψη.

Όπως αναφέρει το δελτίο καιρού ανήμερα τα Θεοφάνεια 2019 αναμένουμε στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι στα Θεοφάνεια 2019, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους ισχυρός στα
κεντρικά και βόρεια.

Ο καιρός σήμερα:

ΕΜΥ Καιρός: Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Realshave.gr

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη – έκτακτο δελτίο – πρόγνωση καιρού

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα).

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο στη δυτική- κεντρική Μακεδονία 400 μέτρα). Τη νύχτα οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -03 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία στα βόρεια χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά των βορινότερων περιοχών (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μετρά). Τη νύχτα οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια ηπειρωτικά από -04 έως 08 βαθμούς Κελσίου.