Ερώτηση στη Βουλή για τις στολές μετά τη συνέντευξη στο Armyvoice Ουδέτερες, άρβυλα, 96 ΑΔΤΕ: Μάχη για τη ζωή του δίνει υπαξιωματικός στη Χίο Δυο στρατιωτικοί τραυματίες σε τροχαίο στην Χίο

Στρατιωτικά άρβυλα: Υπάρχουν και οι αισιόδοξοι – Αυτοί που δεν βλέπουν προβλήματα. Μεταξύ των δεκάδων επιστολών που λάβαμε με παράπονα, υπήρχε και μια διαφορετική

Η αλήθεια είναι ότι οι επικρίσεις για τα 20000 άρβυλα που μοίρασε το ΓΕΣ ήταν πολλές και επικεντρώνονταν κυρίως στα προβλήματα που προκαλούν στα πόδια όσων τα φορούν σε καθημερινή βάση.

Επίσης επέκριναν το γεγονός ότι ενώ η υπηρεσία έχει υποχρέωση να παρέχει άρβυλα κάθε χρόνο στο προσωπικό, ανέβασε ψηλά την παροχή 20.000 τεμαχίων ενώ το σύνολο του προσωπικού είναι περίπου 95.000.

Δείτε την αισιόδοξη πλευρά, στην επιστολή που ήρθε στο Armyvoice.grκαι μοιάζει να προέρχεται από στέλεχος που υπηρετεί στο επιτελείο, καθώς μιλάει για «χρήματα που ξοδέψαμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή δεν φέρει υπογραφή όπως οι προηγούμενες. Ωστόσο το πλαίσιο του διαλόγου, παρότι ανώνυμη, επιλέξαμε να την δημοσιεύσουμε.

«Τα αρβυλα ειναι εξαιρετικά σε ποιότητα. Αξιζουν τα χρήματα που ξοδεψαμε κ δεν χρειαζεται τα στελεχη να ξοδευονται.

Επίσης ειναι για χρηση ολες τις εποχες, οπότε πρεπει να συγκερασουν πολλές απαιτησεις.

Αν το καλοκαιρι τα νιώθαμε δροσερά, φανταστείτε το χειμώνα. Μην γινόμαστε άδικοι με την υπηρεσία. Γίνεται τετάστια προσπάθεια.

Μακάρι να διναμε κ μια lite εκδοση για καλοκαίρι. Πρωτίστως όμως πρεπει να αντεχουν τον χειμωνα. Όσο για το βάρος, όλα τα ανθεκτικά αρβυλα εχουν βάρος.

Προσδοκώ βελτίωση στον χρόνο χορήγησης, διότι αυτό ειναι το κρίσιμο.

Οσο καλά κ να ειναι τα άρβυλα, σε ένα έτος βαριάς χρήσης φθείρονται, άρα μακάρι να δινοντσι συχνότερα.

Τωρα όσον αφορά τα πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν, αυτοί με τον ηλιο βρίζουν για τη ζέστη και με τη βροχούλα γιατί βράχηκαν. Ας αγοράζουν τα καλά………….!»