Στρατιωτικά άρβυλα: Δεν τα φοράνε! Τα πουλάνε στο διαδίκτυο! Αγγελία που αλιεύτηκε σε ιστοσελίδα, δείχνει καθαρά ότι κάποιοι εμπορεύονται τα δωρεάν άρβυλα

Το «λαυράκι» το έβγαλε ο Γιώργος Λαμπράκης στην ιστοσελίδα defenceline.

Ανακάλυψε και παρουσιάζει αγγελία, για στρατιωτικά άρβυλα «του κουτιού» νούμερο 43 που πωλούνται έναντι 36 ευρώ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παρουσιάζει, από το κουτί φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι από τα 20.000 που διανεμήθηκαν δωρεάν από το ΓΕΣ σε Έβρο και νησιά.

«Προφανώς και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο πωλητής είναι στέλεχος του ΣΞ ή όχι. Ούτε αν μαζί με την αγορά, ο πωλητής θα δώσει και το απαραίτητο παραστατικό (απόδειξη) που πρέπει βάση νόμου να συνοδεύει κάθε συναλλαγή.

Αυτά είναι αρμόδιες να τα διαπιστώσουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες. Απλά καταγράφουμε το γεγονός, ως μια ακόμα απόδειξη πως πέρα από τον στραβό γιαλό, κάπου αρμενίζουμε κι εμείς στραβά…» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα defenceline.

Εκτιμούμε ότι τα στελέχη, σύμφωνα με τα e-mails  που έχουμε λάβει το προηγούμενο διάστημα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τα άρβυλα και είναι πολύ πιθανό ορισμένοι να επιχειρούν να τα πουλήσουν στο διαδίκτυο, προκειμένου να λάβουν κάποις χρήματα και να αγοράσουν άλλα πιο κατάλληλα και πιο αναπαυτικά για τα πόδια τους.

Είναι πάντως μια περίτρανη απόδειξη ότι παρά την δωρεάν χορήγηση, δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουν.