Ο στρατηγός Κωσταράκος σχολιάζει φοιτήτρια της ΣΣΑΣ Κωσταράκος: Υβριδική εισβολή στον Έβρο και τα νησιά Κωσταράκος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ Στρατηγός Κωσταράκος, Επίθεση σε Καμμένο για ΚΥΣΕΑ Κρίσεις 2019

Στρατηγός Κωσταράκος: Επίθεση σε Καμμένο για ΚΥΣΕΑ Κρίσεις 2019 – Μήπως θεωρεί την Εθνική Αμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση; 

Σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Στρατηγός Κωσταράκος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο απερχόμενος – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- υπουργός θα προτείνει στον πρωθυπουργό άτομα της εμπιστοσύνης του για τις κρίσεις 2019 και την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου που έχει προσδιοριστεί για τις 10:30 το πρωί, σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Όπως έχει γράψει το  Armyvoice.gr, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκτός από το μέλλον του σημερινού κυβερνητικού σχήματος, θα κριθούν πολλά για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού από οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα επηρεάσουν την έκβαση του ΚΥΣΕΑ και τις επικείμενες Κρίσεις 2019.

Ο στρατηγός Κωσταράκος με αυτή την εφορμή επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένος μιλώντας για “παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα” καθώς και για “οικογενειακή επιχείρηση”, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο στρατηγός Κωσταράκος έγραψε:

“Διάβασα πριν απο λίγο στον ηλεκτρονικό Τύπο οτι ο κ.Καμμενος θα προτείνει για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων πρόσωπα της εμπιστοσύνης του. Είμαι κατάπληκτος!!!

Γιατι πρόσωπα της εμπιστοσύνης του μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει λόγο; Γιατί; Εχει κάποιο σκοπό;

Μήπως θεωρεί την Εθνική Αμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση;

Μήπως τελικά πρέπει να επέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός με το ΚΥΣΕΑ. Πριν η φάρσα γίνει τραγωδία!!”.