Νεκρός 41χρονος Αρχιλοχίας στην Θεσσαλονίκη – Πατέρας 2 παιδιών – Υπηρετούσε στο 308 ΠΕΒ – Ένιωσε αδιαθεσία και έσβησε μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ


Τραγωδία σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρχιλοχίας ΠΑ που υπηρετούσε στο 308 ΠΕΒ έσβησε μέσα σε ελάχιστο χρόνο στο σπίτι του.

Ο άτυχος στρατιωτικός ήταν σε άδεια και σήμερα το πρωί γύρω στις 9 παρουσίασε αδιαθεσία. Αμέσως η σύζυγός του κάλεσε στο τηλέφωνο τον κουμπάρο τους και ζήτησε τοην βοήθειά του, ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Όταν όμως έφθασαν ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος Αρχιλοχίας είχε ήδη καταλήξει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

ΓΕΣ: Νεκρός 41χρονος Αρχιλοχίας στην Θεσσαλονίκη

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Αλχίας (ΤΧ) Π. Α. της δύναμης της ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ, 41 ετών, έγγαμος με 2 τέκνα, ευρισκόμενος σε κανονική άδεια σήμερα το πρωί στην οικία του με συγγενικό του πρόσωπο, στην περιοχή Επτάλοφο Θεσσαλονίκης, αισθάνθηκε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια εξέπνευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Realshave.gr

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
στους οικείους του συναδέλφου μας.

Διοίκηση Στρατιωτικών Εργοστασίων (ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ)

Η Διοίκηση Στρατιωτικών Εργοστασίων (ΔΙΣΕ) είναι ενταγμένη στην ΑΣΔΥΣ ως Ειδικό Επιτελείο. Λειτουργεί από την 1 Ιανουαρίου 2005 και υπάγονται σε αυτή τα Στρατιωτικά Εργοστασία.

Αποστολή: Η αποστολή της ΔΙΣΕ είναι η συνεχής παρακολούθηση, συντονισμός και έλεγχος του έργου των Εργοστασίων.

308 ΠΕΒ

Το 308 ΠΕΒ Έχει σαν αποστολή την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό των ερπυστριοφόρων οχημάτων καθώς και των βαρέων οχημάτων.