Μαχητικά στην Αθήνα ΤΩΡΑ – Τι συμβαίνει – Γιατί πετάνε μαχητικά αεροπλάνα πάνω από την Αθήνα σήμερα 15 Ιανουαρίου 2019

Μαχητικά αεροσκάφη είναι προγραμματισμένο να πετάξουν σήμερα 15 Ιανουαρίου πάνω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την ώρα που θα γίνεται η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής – Θα αποχαιρετίσουν τον Καμμένο, θα υποδεχτούν τον Αποστολάκη

Με κινηματογραφικό τρόπο θα παραδώσει τα καθήκοντά του ο Πάνος Καμμένος αύριο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση την ώρα που θα έχει την τελετή παράδοσης – παραλαβής, ένα ζευγάρι μαχητικών αεροσκαφών θα πετάξει πάνω απο το Πεντάγωνο.

Πρόκειται για ζευγάρι μαχητικών Mirage-2000 το οποίο θα απογειωθεί από την αεροπορική βάση Τανάγρας.

Μαχητικά στην Αθήνα ΤΩΡΑ: Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρας 1000, στο πλαίσιο τελετής παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων ΥΕΘΑ, ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών θα πραγματοποιήσει πτήση άνωθεν Στρατοπέδου Παπάγου.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης ορκίστηκε χθες υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε ως νέος υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, ο μέχρι σήμερα αρχηγός ΓΕΕΘΑ Nαύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο ειδικής τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ.Αποστολάκης έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμου και εν συνεχεία υπέγραψε το Πρωτόκολλο διορισμού του.

Ακολούθησαν οι εθιμοτυπικές φωτογραφίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, καθώς και με την σύζυγο και τον γιο του κ. Αποστολάκη, που παρέστησαν κατά την τελετή ορκωμοσίας του στο Προεδρικό Μέγαρο.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com