Κλειστά σχολεία 10 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη – Συνεχίζεται η κακοκαιρία και οι Δήμοι αποφάσισαν να παρατείνουν το λουκέτο  λόγω του παγετού.

Όλοι οι δήμοι στην Θεσσαλονίκη έλαβαν την απόφαση να μην λειτουργήσουν σήμερα  τα σχολεία, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού που πλήττει από το πρωί τον νομό.

Αναλυτικά τα Κλειστά σχολεία 10 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη:

Κλειστά σχολεία Δ. Λαγκαδά

Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω της επιδείνωσης του καιρού με νέες πυκνές χιονοπτώσεις και τον συνεχιζόμενο ισχυρό παγετό σε όλο τον Δήμο, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Κλειστά σχολεία Δ. Ωραιοκάστρου

Σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας που επικρατεί θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες, οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Ο.Π.ΠΑ.Ω. και της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., καθώς και τα ΚΔΑΠ του δήμου Ωραιοκάστρου, για λόγους ασφαλείας παιδιών.

Κλειστά σχολεία Δ. Βόλβης

Ο Δήμος Βόλβης ανακοινώνει ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και της νέας επιδείνωσης της κακοκαιρίας, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Κλειστά σχολεία Δ. Θερμαϊκού

Εξαιτίας της νέας επιδείνωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, τα σχολεία σε όλο το Δήμο Θερμαϊκού θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία.

Ανοικτοί, ωστόσο, θα παραμείνουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Κλειστά σχολεία Δ. Κορδελιού – Ευόσμου

Μετά την νέα επέλαση του χιονιά, με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Παύλου Σιταρίδη τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά σχολεία Δ. Χαλκηδόνος

Κατόπιν του νέου κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή της Κεν. Μακεδονίας και σύμφωνα με το σημερινό δελτίο πρόγνωσης των καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ., καθώς και για λόγους πρόληψης και ασφάλειας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Σημειώνεται, πως η ίδια απόφαση ισχύει και για τους Δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Χαλκηδόνος.

Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, αφού εκτιμηθούν η κατάσταση των Σχολικών Μονάδων και οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τέλος, ο Δήμος Χαλκηδόνος συστήνει στους Δημότες (πεζούς και οδηγούς) να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για λόγους ασφαλείας. Το προσωπικό του Δήμου, μαζί με μηχανήματα ιδιωτών, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των φαινομένων”.

Κλειστά σχολεία Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά σήμερα τα σχολεία σε όλες της περιοχές του δήμου, έλαβε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Όπως τονίζει λόγω της συνεχιζόμενης έντονης νέας χιονόπτωσης και του παγετού τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Κλειστά σχολεία Δήμος Δέλτα

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Δέλτα.

“Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) του Δήμου Δέλτα δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου  λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Κλειστά σχολεία Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία και στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης τώρα αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα ακολουθήσουν τη νύκτα (βροχή, χιονόνερο, χιόνι, χαμηλές θερμοκρασίες αρκετά κάτω απ’ το μηδέν) δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 10/01/2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Κλειστά σχολεία Δήμος Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως τονίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, η απόφαση ελήφθη με βάση την τελευταία πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Κλειστά σχολεία Δήμος Καλαμαριάς

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σήμερα και στον δήμο Καλαμαριάς.

Όπως τονίζει ο δήμος λόγω των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στην Καλαμαριά θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

“Ετσι θα δοθεί χρόνος στα συνεργεία του Δήμου να συνεχίσουν την επιχείρηση αποχιονισμού στους προαύλιους χώρους και τα πεζοδρόμια των σχολικών μονάδων”, τονίζει σε ανακοίνωση του ο δήμος.

Κλειστά σχολεία Δήμος Παύλου – Μελά

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Παύλου Μελά σήμερα Πέμπτη.

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Παύλου Μελά.

Κλειστά σχολεία Δήμος Θέρμης

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και τα σχολεία στον Δήμο Θέρμης.

Ειδικότερα με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στον Δήμο Θέρμης θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Πέμπτη 10.01.2019, λόγω της νέας έντονης χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την έκταση του Δήμου.

Κλειστά σχολεία Δήμος Νεάπολης – Συκεών

Κλειστά και σήμερα τα σχολεία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν, λόγω της συνεχούς και έντονης χιονόπτωσης, όλα τα σχολεία του δήμου Νεάπoλης-Συκεών για σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστά.

Β. Πατουλίδου: Κλειστά όλα τα σχολεία

Ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης εξέδωσε και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Ειδικότερα όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, με την υπ’ αρ. πρωτ. ΟΙΚ. 29/ 9-1-2019 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (του νομού Θεσσαλονίκης) θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός), ειδικά τις πρωινές ώρες.

Η απόφαση αναλόγως των καιρικών συνθηκών θα επαναπροσδιοριστεί.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com