ΚΕΑ Ιανουαρίου Κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Νέα για την πληρωμή ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 σε 300.000 δικαιούχους που έχουν εγκριθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018

Το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019  (Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) θα μπει το μισό στην προπληρωμένη κάρτα αγορών για όσους το ποσό είναι ίσο ή είναι πάνω από 100 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα μπει τους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 28 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Τελευταία νέα για το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019

Η πληρωμή  θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανάπάσα στιγμή

Εξυπηρέτηση δικαιούχων ΚΕΑ από το Κέντρο Κοινότητας Τυρνάβου

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου ενημερώνει τους πολίτες ότι η εξυπηρέτηση του κοινού για τα θέματα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης θα γίνεται καθημερινά, Δευτέρα – Πέμπτη 08:00-14:00.

Διεύθυνση: Εθνικής Ανεξαρτησίας 5, Τύρναβος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2492350315
email: [email protected]