Πληρωμή συντάξεων Αυγούστου ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΟΓΑ ΟΠΕΚΑ Επίδομα ενοικίου - Επίδομα Παιδιού ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019: Νέα ΤΩΡΑ για την πληρωμή περιμένουν οι περίπου 300.000 δικαιούχοι που έχουν εγκριθεί για το κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης.

ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019: Τελευταία νέα για την πληρωμή περιμένουν οι περίπου 300.000 δικαιούχοι που έχουν εγκριθεί για το κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η σχετική απόφαση με την έγκριση πληρωμής για το Κοινωνικό ΕΙσόδημα Αλληλεγγύης αναμένεται να υπογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πιο πιθανή ημερομηνία οπυ δίνει το υπουργείο εσωτερικών για την απόφαση του ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, είναι η 21 Ιανουαρίου.

ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019: Τελευταία νέα για την πληρωμή

Αν υπογραφεί στις 21 Ιανουρίου, τότε η πληρωμή αναμένεται να γίνει στους δικαιούχους από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Η πληρωμή θα γίνει μισή στην προπληρωμένη κάρτα αγορών και μισή στον λογαριασμό των δικαιούχων.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.

ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 – Ποσά

Δείτε αναλυτικά τα ποσά για φέτος:

Το ΚΕΑ συνδέεται επίσης με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης και η ένταξη στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ τον μήνα για το 2019.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.