καρδιολόγο στρατιωτικός Έβρος: Φύλλα πορείας πήραν καρδιολόγοι - Πότε πάει παθολόγος

Έβρος – Συγκλονίζει στρατιωτικός: Σώθηκα από το νέο καρδιολόγο μετά το θάνατο του ΕΠΟΠ – Η μαρτυρία του σε τοπική ιστοσελίδα

Μια ζωή χάθηκε από την έλλειψη καρδιολόγου στον Έβρο. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε έσωσε τουλάχιστον μια ζωή, όπως ο ίδιος μαρτυράει με μια συγκλονιστική επιστολή του στην ιστοσελίδα evros-news.gr

Αν δεν είχε προκληθεί ο θόρυβος και δεν είχαν αποσπαστεί καρδιολόγοι από το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ίσως ο στρατιωτικός που υπηρετεί κι αυτός στον Έβρο να είχε ακολουθήσει την μοίρα του ΕΠΟΠ.

Ο καρδιολόγος που αποσπάστηκε στην περιοχή του έσωσε τη ζωή. Διαβάστε πώς ο ίδιος περιγράφει την περιπέτειά του:

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ επί του άρθρου, καθώς στις 18 του Δεκέμβρη πήγα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο να ολοκληρώσω την ετήσια περιοδική υγειονομική εξέτασή μου.

Είχαμε χρονικό περιθώριο μέχρι 21 Δεκέμβρη να περάσουμε οι άνω των 35 ετών από τον καρδιολόγο ιατρό που φέρανε από το 424 ΓΣΝΕ για τον λόγο αυτό.

Θα πω λοιπόν να αναπαύσει ο θεός τη ψυχή του μακαρίτη γιατί χάρη σε αυτόν εγώ ζω σήμερα.

Στις 18 Δεκέμβρη ο καρδιολόγος μόλις είδε το καρδιογράφημα πήδηξε από την καρέκλα του και με ασθενοφόρο με πήγαν στην Θεσσαλονίκη . 100% βουλωμένη κεντρική αρτηρία.

Ευτυχώς που ο πλούτος του Στρατού είναι το προσωπικό του, τόσο οι γιατροί , όσο και όλο το προσωπικό που ενεπλάκει συνέβαλαν να είμαι καλά σήμερα και να αναρρώνω.

Λέω πολλές φορές Δόξα το Θεό αλλά και πολλές φορές μνημονεύω τον μακαρίτη συνάδελφο.

Αν δεν ήταν αυτός σίγουρα θα ήμουν εγώ, και είναι κρίμα να φτάνουμε σε τετοιο σημείο για να επανδρώσουν θέσεις που πραγματικά είναι επιτακτικές».