ΕΠΟΠ Προκήρυξη 2019: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Στοιχεία που βάζουν τέλος στην αναζήτηση “Πότε βγαίνει” που κάνουν χιλιάδες νέοι επιθυμώντας στρατιωτική σταδιοδρομία


Η αγωνία για την εξεύρεση μιας εργασίας έχει στρέψει πολλούς νέους στο όνειρο να κάνουν μια στρατιωτική σταδιοδρομία. Έτσι θεωρούν μια καλή λύση την ένταξή τους στο στράτευμα μέσω του θεσμού των ΕΠΟΠ.

Αλλά και από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων, τίθεται διαρκώς το θέμα της πρόσληψης ΕΠΟΠ, καθώς θεωρούν ότι ο θεσμός των ΟΒΑ δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Με αυτό το σκεπτικό, τουλάχιστον 3-4 φορές το χρόνο κύκλοι του ΓΕΣ διαρρέουν θέματα στον Τύπο που κάνουν λόγο για ανάγκη προσλήψεων ΕΠΟΠ, τα οποία πολλοί τα μεταφράζουν ότι επίκειται προκήρυξη.

Δεν φαίνεται όμως αυτή η αισιοδοξία να διακατέχει και το υπουργείο Οικονομικών, ενώ στον προϋπολογισμό δεν υπάρχει τέτοιο κονδύλι.

Η επικοινωνιακή εκστρατεία που φέρεται να έκανε το ΥΠΕΘΑ το προηγούμενο διάστημα προκειμένου αφενός να προετοιμάσει την κοινή γνώμη αλλά κυρίως να πιέσει το υπουργείο Οικονομικών στο να εγκρίνει προσλήψεις ΕΠΟΠ, είχε ως αποτέλεσμα να ανέβουν σε υψηλά ποσοστά οι σχετικές αναζητήσεις στην google.

Δείτε τα στοιχεία που παραθέτουμε, σχετικά με αυτές τις αναζητήσεις.

Realshave.gr

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρέχει  η μηχανή αναζήτησης google, το ενδιαφέρον του κοινού βαίνει αυξανόμενο.

Οι αναζητήσεις που κάνουν με σχετικές λέξεις κλειδιά, έχουν όλες αύξηση, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Δείτε συγκεκριμένα τις κορυφαίες σχετικές αναζητήσεις:

 

ΕΠΟΠ προκήρυξη 2019: “Πότε βγαίνει” Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Προκήρυξη για πρόσληψη ΕΠΟΠ σήμερα δεν υπάρχει! Ούτε στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει, καθώς πρόκειται για πρόταση της στρατιωτικής ηγεσίας προς την πολιτική ηγεσία, για την οποία θα πρέπει να δοθεί και έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών.
  • Πρόσληψη ΟΒΑ θα υπάρξει καθώς είναι πολύ πιο “ευέλικτη” η προκήρυξη και προσλαμβάνονται έως τρία χρόνια με πολύ χαμηλότερες αποδοχές.
  • Όταν διαβάζετε τις λέξεις “πρόσληψη ΕΠΟΠ”, θα πρέπει θα προσέχετε εάν έχει βγει η προκήρυξη ή εάν πρόκειται να βγει και πότε. Αν βγει πάντως είναι βέβαιο ότι θα ακούσετε τυμπανοκρουσίες από το ΥΠΕΘΑ.
Προηγούμενο άρθροΤέλη κυκλοφορίας: Λήγει σήμερα η προθεσμία – έρχονται πρόστιμα
Επόμενο άρθροΚαμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός – Δεν τελώ υπό παραίτηση
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).