ΕΜΥ – Καιρός – Έκτακτο Δελτίο – Επιδείνωση από αύριο 23 Ιανουαρίου με καταιγίδες και χαλάζι και θυελλώδεις νότιους ανέμους που η έντασή τους θα φτάνει τα 8 μποφόρ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Τετάρτη, κύρια χαρακτηριστικά της οποία θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι πολύ ισχυροί άνεμοι.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, για αύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

23 Ιανουαρίου: Επιδείνωση με καταιγίδες και χαλάζι και θυελώδεις ανέμους

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, και θυελλώδεις άνεμοι που η ένταση τους θα φθάνει τα 8 μποφόρ.

Αναλυτικά, από την κακοκαιρία πρώτα θα επηρεαστούν τα νησια του ιονιου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Καιρός:  το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε από την ΕΜΥ:

ΕΜΥ Καιρός Τέταρτη 23 Ιανουαρίου – Έκτακτο δελτίο

τα νησιά του ιονίου, η ήπειρος, η δυτική στέρεα, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΕΜΥ Καιρός Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Τις πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ιονίου, η ήπειρος και η δυτική στέρεα (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική και νοτιά Πελοπόννησος.

ΕΜΥ Καιρός Παρασκευή 25 Ιανουαρίου

Αρχικά η δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χωρά.

Την Τέταρτη (23-01-2019) και την Παρασκευή (25-01-2019) ο καιρός θα έχει και χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com