Δήμος Βερύκιος: Καμπάνα ΕΣΡ για όσα είπε για τις χήρες στρατιωτικών και τις συντάξεις χηρείας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

Δήμος Βερύκιος: Καμπάνα ΕΣΡ για όσα είπε για τις χήρες στρατιωτικών και τις συντάξεις χηρείας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

Ο Δήμος Βερύκιος θα το ξανασκεφτεί διπλά στο εξής εάν ανοίξει το στόμα του και μιλήσει για της συντάξεςι χηρείας και τις χήρες στρατιωτικών.

Βαρύ πρόστιμο επιφύλασσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μετά από σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Ηappy Day».

Βαριά «καμπάνα» από το ΕΣΡ στον ALPHA μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή «Ηappy Day».

200.00 ευρώ τις παραβιάσεις νομοθεσίας σχετικά με τις χήρες στρατιωτικών και τις συντάξεις χηρείας

Το κανάλι της Κάντζας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ για όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις χήρες των στρατιωτικών και τις συντάξεις χηρείας.

Συνολικά το ΕΣΡ διαπίστωσε τέσσερις παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούν: ευπρέπεια λόγου, διακρίσεις φύλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες.

Οι αναφορές στις συντάξεις χηρείας και τις χήρες στρατιωτικών έγιναν κατά την live σύνδεση της εκπομπής με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Στον τηλεοπτικό σταθμό το πρόστιμο είναι ύψους 160.000 ευρώ και στον ραδιοφωνικό σταθμό 40.000 ευρώ.