Αναδρομικά δώρα: Επική κωλοτούμπα ΠΟΜΕΝΣ – Ακολουθεί την ΠΟΕΣ – Προτείνει τώρα αγωγές στους στρατιωτικούς, ενώ μέχρι τώρα έλεγαν πως με μια αίτηση θα τα πάρουν


Επική κολωτούμπα ΠΟΜΕΝΣ, την οποία μάλιστα είχαμε ήδη προβλέψει!

Η «Ομοσπονδία της καρδιάς μας» που μέχρι χθες προσπαθούσε να αποτρέψει τους στρατιωτικούς να κάνουν αγωγές για να διακδικήσουν αναδρομικά δώρα και επιδόματα, σήμερα προτείνει αυτό που ακριβώς έλεγε από την αρχή η ΠΟΕΣ.

Μάλιστα κορυφαία στελέχη της ΠΟΜΕΝΣ έσταζαν κάθε φορά φαρμάκι για όσους πρότειναν στους στρατιωτικούς να κάνουν αγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΠΟΜΕΝΣ – Συνδικαλισμός είναι …αγωγές και πειθαρχικά κατά συναδέλφων

Σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα και προσπαθούν να τα γυρίσουν και ζητάνε κι αυτοί 30άρια για αγωγές.

Ξαφνικά μάλλον κατάλαβαν μερικούς μήνες αργότερα, ότι με την πρότασή τους που ήταν να γίνει μόνο αίτηση εξωδικαστικής καταβολής, δεν πρόκειται να διεκδικήσουν τα χρήματα που είχαν περικοπεί, και τελικά άλλαξαν τροπάριο.

Τώρα λένε ότι οι στρατιωτικοί πρέπει να κάνουν αγωγές, κάτι που με σθένος είχε προτείνει από την αρχή η ΠΟΕΣ, αλλά και οι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο πού οφείλεται η μετάλλαξη, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Πάντως φαίνεται ότι είναι μια επική κωλοτούμπα την οποία προσπαθούν να καλύψουν λέγοντας ότι οι αγωγές είναι σαν τα σαμπουάν: «ΔΥΟ σε ΕΝΑ», δηλαδή προσφέρουν δυο αγωγές στην τιμή της μιας!

Αναδρομικά δώρα: Επική κωλοτούμπα ΠΟΜΕΝΣ

Παρακολουθήστε βήμα προς βήμα την μετάλλαξη, μέσα από τα λόγια του Ηλία Κολλύρη, μέλος του ΔΣ και ιδρυτικού μέλους της.