Βομβαρδιστικά B-52: Μοίραρχος «αποκεφαλίζεται» λόγω… πέους! Ο άτακτος πιλότος σχεδίαζε άσεμνα σκίτσα σε επιχειρησιακούς χάρτες!

Μοίραρχος  μιας μοίρας βομβαρδιστικών B-52 Stratofortress στην Αεροπορική Βάση Minot στη Βόρεια Ντακότα, απομακρύνθηκε πρόσφατα από τα καθήκοντά του, αφού εμφανίστηκαν σεξουαλικά και φαλλικά σχέδια μέσα στις οθόνες του πιλοτηρίου κατα τη διάρκεια επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Διεξήχθη σχετική έρευνα και τελικά ο υποσμηναγός Paul Goossen, απομακρύνθηκε στις 27 Νοεμβρίου από την 69η μοίρα, επειδή ανακαλύφθηκαν φαλλικά σχέδια στο λογισμικό ενός χάρτη.

«Οποιαδήποτε δράση ή συμπεριφορά που δε συμμορφώνεται με τις αξίες και τις αρχές της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν θα γίνονται αποδεκτές», είπε ο εκπρόσωπος της Air Force Global Strike, Uriah Orland.

Ακόμα προσέθεσε ότι: «η πολιτική μηδενικής ανοχής σε τέτοια περιστατικά συμπεριλαμβάνει την δημιουργία ή τη συμβολή σε ένα περιβάλλον εργασίας ανθυγιεινό και ακατάλληλο».

Η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε στις 27 Νοεμβρίου, ότι ο υποσμηναγός απομακρύνεται από τα καθήκοντά του, επειδή: «εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης και αδυναμίας του να διατηρήσει ένα επαγγελματικό προφίλ στον χώρο εργασίας του».

Η έρευνα που προέκυψε ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Διοικητή της 5ης Πτέρυγας Μάχης και ολοκληρώθηκε στις 31 Νοεμβρίου.

Τι ποινή έφαγε ο πιλότος που σχεδίαζε άσεμνα σκίτσα στον ουρανό

Ο «αποκεφαλισμένος» Paul Goossen, ήταν Μοίραρχος της 69 Μοίρας και στις τελευταίες του αποστολές πετούσε με B-52 ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος πριν να πετάξει με B-1B σε αποστολή στη Μέση Ανατολή.

Διάφορα πληρώματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Goossen, έλαβαν ακόμη και μέρος σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στις 24 Δεκεμβρίου.

Ο Goossen είχε φωτογραφηθεί με τον Τραμπ κατα τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Πολεμική Αεροπορία βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοια περιστατικά.

Μην ξεχνάμε το μεγαλοπρεπές πέος που σχεδιάστηκε πάλι από πιλότο με το αεροσκάφος Beechcraft T-34C λίγο καιρό πριν.

Πηγή: military.comΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com