ΓΕΣ στρατιωτικά Άρβυλα

Το ΓΕΣ μοίρασε 20.000 άρβυλα – Πείτε μας τις εντυπώσεις σας από την ποιότητα των άρβυλων που λάβατε και τι προτείνετε για τη βελτίωση

Με σημερινή του ανακοίνωση το ΓΕΣ γνωστοποιεί ότι ολοκλήρωσε τη χορήγηση 20.000 αρβυλών τύπου 1 (νέου τύπου), σε στελέχη που υπηρετούν σε Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων
«ΑΙΓΕΑΣ».

Τα άρβυλα κατασκευάστηκαν στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο (700 ΣΕ) το τρέχον έτος.

Η χορήγηση αρβυλών, θα συνεχιστεί εντός του έτους 2019, σε στελέχη που υπηρετούν και στις υπόλοιπες Μείζονες Διοικήσεις και Σχηματισμούς.

Επειδή συμπτωματικά χθες έπεσε στην αντίληψη του Armyvoice.gr ότι τα στελέχη που έλαβαν και τα αναδρομικά άρχισαν να ψάχνουν για να αγοράσουν άρβυλα, αναρωτηθήκαμε γιατί, αφού σύμφωνα με το ΓΕΣ τα νέου τύπου άρβυλα που μοιράζει είναι καταπληκτικά.

Θα θέλαμε λοιπόν να ακούσουμε τη γνώμη αυτών που τα χρησιμοποιούν και γι αυτό περιμένουμε στο [email protected] τις δικές σας απόψεις.

Μιλήστε ελεύθερα μήπως και βελτιωθεί η ποιότητα, της κατασκευής. Δείτε το πρόβλημα και προτείνετε λύσεις. Στείλτε μας ακόμα και φωτογραφίες από την χρήση τους.

_________________________________________________

  • Αν σου άρεσε το θέμα, μοιράσου το στο Facebook και βοήθησε και άλλους να το μάθουν.
  • Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο [email protected]