πτέραρχος ΝΔ υποψηφιότητα

Πτέραρχος αποσύρει την υποψηφιότητα του με τη ΝΔ! «Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια», λέει και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση

Ο πτέραρχος εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Ιατρίδης, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ και μάλιστα είχε εδώ και καιρό ξεκινήσει προεκλογική εκστρατία.

Χθες όμως, με δική του ανακοίνωση που έχει τίτλο «πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια» ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Δείτε τι γράφει:

Η ΝΔ παρακολουθώντας την έντονη ενασχόληση μου με τα θέματα της Θράκης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ,αλλά και συνεκτιμώντας τη μεγάλη μου εργασιακή και Διοικητική εμπειρία, αλλά και το ήθος μου, με παρότρυνε και με ενθάρρυνε να ασχοληθώ πιο ενεργά και να θέσω υποψηφιότητα στο Ν. Ροδόπης, έναν Νομό δύσκολο με τεράστια και ανεπίλυτα χρόνια προβλήματα αλλά και με ιδιαιτερότητες .

Θεώρησα εθνική υποχρέωση αλλά και καθήκον μου να δεχτώ και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις , όπως άλλωστε το έκανα σε όλη την επαγγελματική μου πορεία, ώστε η περιοχή να ανακτήσει όλα όσα έχασε τα προηγούμενα χρόνια.

Και δέχτηκα αυτή την πρόκληση, επειδή είμαι και από τη Ροδόπη και συγκεκριμένα από την Ξυλαγανή και επειδή πραγματικά ήταν μεγάλη τιμή για μένα .

Δυστυχώς όμως ,και μετά από έντονο προβληματισμό , δεοντολογικοί λόγοι οι οποίοι δεν συνάδουν με τις αρχές μου και τη νοοτροπία μου , καθότι παραβιάζονται οι αρχές των ίσων ευκαιριών και μεταχείρισης , δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως υποψήφιος.

Αλαζονικές συμπεριφορές και συμπεριφορές που δεν εμπεριέχουν σεβασμό και αναγνώριση , δεν μπορεί να είναι ανεκτές , ούτε και αποδεκτές.

Στεναχωριέμαι πραγματικά που όλα αυτά τα χρόνια η περιοχή μας με τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές δεν μπόρεσε να κατακτήσει όλα όσα έπρεπε και μπορούσε.

Το θέμα της Θράκης είναι μείζον Εθνικό θέμα και δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σοβαρότητα διαχρονικά από τους πολιτικούς της περιοχής και από το πολιτικό σύστημα της χώρας γενικότερα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ,όπως άλλωστε έκανα 38 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία , για την Πατρίδα μου και ειδικότερα για τον τόπο μου τη Ροδόπη και τη Θράκη μας, ίσως και από άλλο πεδίο μάχης. Θα συνεχίσω να ομιλώ για Πατρίδα –Θρησκεία –Οικογένεια,επιτακτικό σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, αδιαφορώντας αν κάποιοι ενοχλούνται.

Η Ροδόπη χρειάζεται ενωμένη προσπάθεια, και πάνω από όλα δυνατή και μάχιμη φωνή που δυστυχώς δεν είχε μέχρι τώρα.

Χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους άφθαρτους, με αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή και εργασιακή εμπειρία για να δώσουν λύσεις και για να μπορούν να κατανοήσουν τον πόνο και τον κόπο των δοκιμασμένων Ροδοπαίων πολιτών .

Χρειάζεται πολιτικούς που να μπορούν να δώσουν όραμα και ελπίδα. Γιατί η Ροδόπη χρειάζεται νέα ελπίδα, χρειάζεται αλλαγή σελίδας.

Χρειάζεται πολιτικούς που δεν βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα ή οικονομική αποκατάσταση, αλλά ως καθήκον συνεισφοράς στην κοινωνία και τον τόπο τους .

Θέλω δε, να διαβεβαιώσω όλους αυτούς που γνώρισα, με εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μου όλο αυτό το διάστημα , ότι θα είμαι δίπλα τους και θα συνεχίσουμε μαζί να αγωνιζόμαστε ενωμένοι για την Ροδόπη μας , για τη Θράκη μας, γιατί οι εξελίξεις το επιβάλλουν.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!Η ΝΔ παρακολουθώντας την έντονη ενασχόληση μου με τα θέματα της Θράκης και τα…

Gepostet von Kostas Iatridis am Sonntag, 9. Dezember 2018