ΠΟΜΕΝΣ: Μια ημερίδα για δημόσιες σχέσεις με πολιτικούς(;) στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους στρατιωτικούς! Δείτε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε

Μια ακόμα ημερίδα με σκοπό τις δημόσιες σχέσεις της ηγετικής ομάδας της ΠΟΜΕΝΣ γίνεται στην Θεσσαλονίκη, με πρόφαση την ενημέρωση των στρατιωτικών για το μισθολόγιο και τις αποδοχές.

«Μισθολόγιο, αποδοχές, καθημερινότητα στρατιωτικών, μεταναστευτική κρίση» είναι ο τίτλος και όπως φαίνεται από το πρόγραμμα, όλα αυτά θα χωρέσουν σε ελάχιστα λεπτά!

Κατ΄αρχήν όπως φαίνεται στο πρόγραμμα, τρεις ομιλητές θα ασχοληθούν με το μισθολόγιο και τις αποδοχές για δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά!

Μάλλον θα δώσουν τίτλους προβλημάτων και στη συνέχεια θα μοιράσουν CD  με τις ομιλίες που θα ήθελαν να κάνουν για το τόσο σοβαρό θέμα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος με βάση το πρόγραμμα.

Πέντε ολόκληρα λεπτά θα μιλάει για το μισθολόγιο και τις αποδοχές ο πρώην ΓΓ του υπουργείου απασχόλησης και άλλα πέντε ο Εργατολόγος.

Αντίθετα, οι επίσημοι προσκεκλημένοι (αν κρίνουμε από τις προηγούμενες ημερίδες θα είναι μάλλον πολιτικοί) θα έχουν 25 λεπτά στην διάθεσή τους για να απευθύνουν χαιρετισμούς.

Δηλαδή στο πρόγραμμα έχουν προβλέψει περισσότερο χρόνο για χαιρετισμούς επίσημων προσκεκλημένων από όσο έχουν αφιερώσει για ενημερωτικές ομιλίες για το καυτό θέμα του μισθολογίου!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η πρωτοβάθμια οργάνωση της Θεσσαλονίκης διαφώνησε με την διοργάνωση της ημερίδας και έχει ήδη διαχωρίσει τη θέση της με σχετική ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι οδηγήθηκε στην απόφαση για να διασφαλίσει το κύρος του σωματείου.

Διαβάστε τι έχει γράψει σχετικά το Armyvoice.gr:ΠΟΜΕΝΣ: Η αλαζονεία της ηγετικής ομάδας φέρνει διάσπαση;

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας και κρίνετε μόνοι σαςΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com


Προηγούμενο άρθρο1 Δεκεμβρίου: Σαν σήμερα στην Ιστορία
Επόμενο άρθροΗ Απόρρητη Έκθεση του Πενταγώνου για τις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).