Καμμένος – Τσίπρας σε ρήξη; Ο ΥΕΘΑ στα σύνορα με Σκόπια – Τι έκανε μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΣ και πρόφαση χριστουγεννιάτικες ευχές 13 ημέρες πριν τις 25 Δεκεμβρίου

Γράφει η Ιωάννα Ηλιάδη

Σκηνικό ρήξης μυρίζει η κίνηση Καμμένου να ξεκινήσει δήθεν περιοδεία στα φυλάκια της μεθορίου με τα Σκόπια, την επόμενη της συζήτησης στην Βουλή, όπου ήταν αξιοσημείωτη η απουσία του πρωθυπουργού την ώρα που μιλούσε ο ΥΕΘΑ.

Ο Πάνος Καμμένος, προφασιζόμενος περιοδεία σε φυλάκια για ευχές, και έχοντας μαζί του τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, έστησε το τέλειο σκηνικό για να απευθύνει μήνυμα στον Ζάεφ, αλλά ο ουσιαστικός παραλήπτης ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πάνος Καμμένος πήγε πρωί πρωί στο φυλάκιο «ΝΙΚΗ» στη Φλώρινα, το οποίο είναι πάνω στην μεθοριακή γραμμή με τα Σκόπια, για να στήσει το κατάλληλο σκηνικό και να κάνει δηλώσεις, εντελώς συμπτωματικά στο συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης!

Ο Πάνος Καμμένος διαφοροποιήθηκε πλήρως από την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την κυβέρνηση, την οποία ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δεν θα την αφήσει να πέσει.

Σήμερα λοιπόν, από τα σύνορα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ζάεφ, με παραλήπτη όμως όπως όλα δείχνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό:

«Είμαστε εδώ, στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη. Και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους.

Αλλά πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις, η πόρτα της Ελλάδος θα είναι κλειστή. Και η πόρτα της Ελλάδος είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης.

Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο στο να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και την ευημερία».

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com