Καμμένος – Κωσταράκος: Άναψε ο καυγάς για τη στολή – Ο ΥΕΘΑ απάντησε στην ανάρτηση του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για την στρατιωτική στολή

Τη συνήθεια του Πάνου Καμμένου να φορά στρατιωτικές στολές σχολίασε καυστικά  ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, προκαλώντας την οργή του υπουργού Άμυνας.

«Δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του ‘’υπουργικά διακριτικά’’.

Την στολή την φέρουν όσοι αποτελούν στελέχη των ΕΔ » σημειώνει ο κ. Κωσταράκος, υπογραμμίζοντας τον κόπο και το τίμημα που έχουν καταβάλλει τα παλληκάρια που τη φορούν.

Η απάντηση Καμμένου

«Ο στρατηγός Κωσταράκος αφού δώριζε από μια στολή κάθε υπουργό τώρα ως απόστρατος κάνει φαρμακερές αναρτήσεις στο διαδίκτυο προφανώς γιατί ως υπουργός δεν ενέκρινα αυτοκρατορική συνοδεία 21 μαγειρες, υπασπιστές για την σύζυγο, σερβιτόρους να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος» απάντησε μέσω Twitter ο υπουργός Άμυνας, παραθέτοντας φωτογραφία με το Νίκο Δένδια να φορά στολή παραλλαγής.

 

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com