Αναδρομικά – Φύλλα μισθοδοσίας: Πού ανέβηκαν ποιοι έχουν προβλήματα σύνδεσης – Κορυφώνεται η αγωνία των στελεχών


Ανέβηκαν τα ξεχωριστά φύλλα μισθοδοσίας με τα αναδρομικά και στην Πολεμική Αεροπορία, μετά το Πολεμικό Ναυτικό που ήταν το πρώτο το οποίο τα ανέβασε ήδη από την Παρασκευή.

ΝΕΩΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Φύλλα μισθοδοσίας: ΜΠΗΚΑΝ τα αναδρομικά και στον Στρατό Ξηράς

Ο Στρατός Ξηράς ο οποίος ακόμα δεν τα έχει ανεβάσει, ενδέχεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθώς πολλά στελέχη μας πληροφορούν ότι αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Τα προβλήματα σύνδεσης στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ υπάρχουν από το Σάββατο, δεν είναι μόνο σήμερα.

Πάντως τα μηνύματα που παίρνουμε από όσους κατάφεραν έστω και μια φορά να συνδεθούν στο ΓΕΣ είναι ότι δεν έχουν δει ακόμα τα φύλλα μισθοδοσίας με τα αναδρομικά, για να πάψει η αγωνία τους για το ύψος των χρημάτων που θα δουν στην τράπεζα.

Θα πρέπει να κάνουν όπως φαίνεται λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι να ανέβουν τα φύλλα μισθοδοσίας και να μπορέσουν να συνδεθούν.

Πάντως η ανάρτηση των αναδρομικών στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας προκάλεσε προβλήματα όταν λόγω των χιλιάδων στελεχών που προσπαθούσαν να συνδεθούν, έπεσε κι εκεί το σύστημα με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμα.

Θα ήταν καλό να προσπαθήσετε διαφορετικές ώρες και κυρίως ώρες που θα εκτιμάτε ότι θα έχει τον λιγότερο κόσμο, όπως οι νυχτερινές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλα τα δημοσιεύματα για τα αναδρομικά στρατιωτικών