32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Δεν χρωστάει! Τα μαζεύει ο δήμαρχος

32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Δεν χρωστάει! Τα μαζεύει ο δήμαρχος – Η ΔΕΥΑΜΒ λέει ότι το Στρατόπεδο Γεωργούλα δεν ανήκει στους μεγαλοοφειλέτες

Σε χθεσινό άρθρο του ArmyVoice.gr, αναφερθήκαμε στην απόφαση για διακοπή της ύδρευσης σε οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 600 ευρώ στην δημοτική εταιρία ύδρευσης Βόλου, που ελήφθη κατά πλειοψηφία από το Δήμο σε μια θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να κόψει το νερό σε μακροχρόνια άνεργους, πολύτεκνους και οικογένειες με προβλήματα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοτικούς συμβούλου από την αντιπολίτευση, δήλωσε χαρακτηριστικά: «εμείς δεν κάνουμε λαϊκισμούς. Καμία διακοπή δεν έγινε σε χρόνια άνεργο, πολύτεκνο κι άνθρωπο με προβλήματα».

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ,  αποκάλυψε ότι μεταξύ των οφειλετών είναι το Στρατόπεδο Γεωργούλα και το Νοσοκομείο Βόλου, αλλά όπως επισήμανε «θα αφήσουμε τους ασθενείς χωρίς νερό; Έχουμε καθαρό μέτωπο και δόθηκε εντολή να μην κοπεί το νερό σε καμία οικογένεια μικροοφειλέτη, σε άνεργο ή πολύτεκνο».

Σήμερα, όλα τα παραπάνω φαίνεται να καταρρίπτονται μιας και σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ, διευκρινίζει ότι το Στρατόπεδο Γεωργούλα δεν βρίσκεται μεταξύ των μεγαλοοφειλετών της(!)

«Σχετικά με την αναφορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λίστας φορέων του Δημοσίου, μεγαλοοφειλετών της ΔΕΥΑΜΒ, διευκρινίζεται ότι μεταξύ αυτών δεν περιλαμβάνεται το στρατόπεδο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, αλλά οι Δικαστικές Φυλακές Βόλου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Σημειώνεται πως στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Αχ.Μπέος είχε αναφέρει πως το Στρατόπεδο είναι μεγαλοοφειλέτης της ΔΕΥΑΜΒ και ακολουθεί το Νοσοκομείο.