ΥΦΕΘΑ, 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, 111 πτέρυγα μάχης, 1η ΤΑΞΑΣ, 307 ΠΕΒ

32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Μένει χωρίς νερό; Έριξε «φέσι» στο Δήμο – Ο Αχιλλέας Μπέος απειλεί με διακοπή υδροδότησης

Την απόφαση για διακοπή της ύδρευσης σε οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 600 ευρώ στην δημοτική εταιρία ύδρευσης Βόλου, έλαβε κατά πλειοψηφία ο Δήμος σε μια θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να κόψει το νερό σε μακροχρόνια άνεργους, πολύτεκνους και οικογένειες με προβλήματα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοτικούς συμβούλου από την αντιπολίτευση, δήλωσε χαρακτηριστικά:  «εμείς δεν κάνουμε λαϊκισμούς. Καμία διακοπή δεν έγινε σε χρόνια άνεργο, πολύτεκνο κι άνθρωπο με προβλήματα.

Υπήρχε απόφαση για διακοπή παροχής στα 80 ευρώ και πλέον η απόφαση είναι για διακοπή σε οφειλές άνω των 600 ευρώ.

Στείλαμε και ειδοποιητήρια σε μεγαλοοφειλέτες και φυσικά πρόσωπα. Η στάση που κρατάμε είναι υπέρ των πολιτών».

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ,  αποκάλυψε ότι μεταξύ των οφειλετών είναι το Στρατόπεδο Γεωργούλα και το Νοσοκομείο Βόλου, αλλά όπως επισήμανε «θα αφήσουμε τους ασθενείς χωρίς νερό; Έχουμε καθαρό μέτωπο και δόθηκε εντολή να μην κοπεί το νερό σε καμία οικογένεια μικροοφειλέτη, σε άνεργο ή πολύτεκνο».

Συνεπώς όλα δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με το στρατόπεδο Γεωργούλα, όπου έχει την έδρα της η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών και η οποία από πέρυσι επρόκειτο να μετακομίσει, αλλά η μετακόμιση φρέναρε λόγω κόστους.

32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ

Την περασμένη εβδομάδα, στις 28 Νοεμβρίου, το στρατόπεδο Γεωργούκα και την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών επισκέφθηκε η υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Μάλιστα ενημερώθηκε για τα θέματα της Μονάδας και απευθυνόμενη στα στελέχη δήλωσε:

«Εμείς ως Πολιτεία, έχουμε χρέος να σας στηρίζουμε, με σκοπό την καλύτερη εκτέλεση των αποστολών σας, καθώς επίσης και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σας και για αυτό το λόγο είμαι σήμερα εδώ».

Πάντως αν κοπεί το νερό δεν θα λέγαμε ότι βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης. Ελπίζουμε να μην φθάσουν εκεί….