Υπόθεση Κατσίφα: Ο πατέρας του στα Τίρανα για να παραλάβει τη σορό του – Οι Αλβανικές Αρχές θα παραδώσουν τελικά τη σορό του 35χρονου

Τις τελευταίες ώρες, οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα και συγκεκριμένα για το τι θα γίνει με τη σορό του είναι δραματικές.

Με παρέμβαση του Προέδρου της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος επικοινώνησε με βουλευτή της ομογένειας, ευοδώνεται τελικώς η παράδοση της σορού του 35χρονου στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στην Εισαγγελία Βαρεών Εγκλημάτων στα Τίρανα έγινε η συνάντηση κλιμακίου συμβούλων από το επιτελείο του Προέδρου στην Γενική Εισαγγελία του Κράτους με την Γενική Εισαγγελέα, Άρτα Μάρκου, και με την συμμετοχή της Προϊστάμενης της Εισαγγελίας, Ντονίκα Πρέλια.

Η Εισαγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν και στην ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018, αναμένεται να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στην οικογένειά του στους Βουλιαράτες.

Για να πραγματοποιηθεί η παράδοση, η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, όσο κι ο πατέρας του, μεταβαίνουν στα Τίρανα.

Σύμφωνα με τον Ant1, η οικογένεια του ομογενούς, αναμένεται να παραλάβει τη σορό του 35χρονου από το νεκροτομείο των Τιράνων, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Στη συνέχεια, θα μεταβούν στο Αργυρόκαστρο.

Οι συγγενείς και οι φίλοι, θα είναι πλέον σε θέση να θρηνήσουν τη σορό και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί η κηδεία η οποία είναι άγνωστο ακόμη το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Σημειώνεται, ότι ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα είχε ζητήσει τη σορό του παιδού του, τρεις μέρες μετά το θάνατό του και αφού παραιτήθηκε πρώτα από την παράλληλη πραγματογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή.

Τελικά, ωστόσο, η σορός παραδίδεται δέκα μέρες μετά.

Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αργοπορία φέρεται να εξέδωσε την θετική απάντησή της τη Δευτέρα.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com