Στρατιωτικό Αεροδρόμιο στην Ελλάδα παζαρεύει για αγορά το Κατάρ! Αυτό αποκαλύπτει με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώνταες σε τοπικό κανάλο, το «Αχελώος TV», αναφέρθηκε εκτενώς στο επενδυτικό ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει το Κατάρ για το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, το ενδιαφέρον των Καταριανών είναι να δημιουργήσουν εκεί αεροπορική βάση για εκπαίδευση των πιλότων τους.

Οι συζητήσεις για το θέμα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με όσα δηλώνει ο κ. βαρεμένος. υπήρξε και αυτοψία στο χώρο του αεροδρομίου από Καταριανό αξιωματούχο.

Ο Καταριανός αξιωματούχος έμεινε σε τοπικό ξενοδοχείο και έκανε την επόπτευση του χώρου με εμπειρογνώμονες από την πατρίδα του.

Ο κ. Βαρεμένος υποστηρίζει ότι έχουν δεσμευτεί να απαντήσουν το συντομότερο δυνατόν για το εάν θα καταθέσουν ή όχι κάποια οικονομική πρόταση.

«Αν υλοποιηθεί ένα τέτοιο πρότζεκτ, αυτό συνεπάγεται ότι αξιωματικοί του Κατάρ με τις οικογένειές τους και άλλο προσωπικό, περίπου 100 με 150 οικογένειες, δεν θέλω να προτρέξω τόσο πολύ, αλλά θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την οικονομική ζωή της πόλης», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Βαρεμένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Αχελώος TV», τους επόμενους μήνες, το αργότερο μέχρι την επόμενη άνοιξη θα έχει κατατεθεί η επίσημη πρόταση του Κατάρ για το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου.

 

 

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com