Πάνος Ρήγας: Επίσκεψη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (photos) – Ο Αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ επισκέφτηκε σήμερα 19 Νοεμβρίου το ΝΝΑ


Η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε κάθε πρωτοβουλία που συμπληρώνει, προάγει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) και συνολικά το υγειονομικό του Πολεμικού Ναυτικού είναι δεδομένη διαβεβαίωσε εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο ΝΝΑ.

Ο κ. Ρήγας διαπίστωσε ότι «είναι εμφανής η προσπάθεια για προσαρμογή στις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις, καθόσον βελτιώνεται καθημερινά η αξιοποίηση των υποδομών, των υπηρεσιών και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος».

Παράλληλα απευθυνόμενος στο προσωπικό δήλωσε ότι «αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και γνωρίζοντας καλά τις συνθήκες, προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο και με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων…

Realshave.gr

…Αισιοδοξούμε ότι η περίοδος που μας έρχεται θα είναι γενικότερα παραγωγική» εκτίμησε.

Ο κ. Ρήγας περιηγήθηκε τους χώρους του νοσοκομείου, ενημερώθηκε για την αποστολή, τη λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο του.

Τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης. Παρόντες ήταν επίσης η ειδική γραμματέας του υπουργείου Καλλιόπη Παπαλεωνίδα και ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης.