Κατσίφας: Ντυμένος Καταδρομέας στην τελευταία του κατοικία – Θα είναι τυλιγμένος με τη γαλανόλευκη σημαία η σορός του 35χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν τα Αλβανικά ΜΜΕ, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πρόκειται να ταφεί ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα, ως καταδρομέας στην κηδεία του.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, (13.00 τοπική ώρα) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες και στη συνέχεια θα γίνει η ταφή στο Κοιμητήριο του χωριού.

Πλήθος κόσμου θα παραστεί στην κηδεία, με δεκάδες πούλμαν να καταφθάνουν στο χωριό από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το κλίμα είναι συναισθηματικά φορτισμένο, ενώ τα τραγικά πρόσωπα είναι η οικογένεια του αποθανόντος, η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του.

Την πιο δύσκολη στιγμή, αυτή του αποχωρισμού καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα η οικογένεια με φίλους και συγγενείς που θα δώσουν το παρών στην κηδεία.

Ήδη στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Κατσίφα, βρίσκεται ένα συγκινητικό σκίτσο του ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου, προς τιμήν του αποθανόντος.

Ο σπαραγμός της μάνας ήταν έντονος. «Όχι», «Κώστα», αναφωνούσε η μητέρα του, ενώ τις προηγούμενες μέρες έλεγε ότι θα γίνει μία μάνα σκληρή αφού κουράστηκε και διαλύθηκε όπως είπε η ίδια.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως ο Δήμος Δρόπολης θα τοποθετήσει μικροφωνική κατά τη διάρκεια της κηδείας ενώ ο ηπειρώτης τραγουδιστής Σάββας Σιάτρας θα απαγγείλει επικήδειο λόγο μαζί με ένα μοιρολόι που του ζήτησε η μάνα του Κωνσταντίνου.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com