Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων: Μηνύματα πολιτικών αρχηγών – Τις ευχές τους προς τις Ένοπλες Δυνάμεις εξέφρασαν σήμερα ο ΠτΔ και ο Πρόεδρος της ΝΔ

ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

Tην εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του λαού μας και του θνους μας, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για τον εορτασμό της σημερινής Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος «Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους» και σημείωσε ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποδεικνύουν, καθημερινά και εμπράκτως, τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος μεγάλων προγόνων αλλά και διαχρονικώς άξιος υπερασπιστής της πατρίδας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε νωρίτερα σήμερα την δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πρόεδρος ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Τις ευχές και την στήριξη του στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη της έστειλε ο Πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση στο twitter για τη σημερινή γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Υπερηφάνεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και ευγνωμοσύνη για τις γυναίκες και τους άνδρες που τις υπηρετούν. Είμαστε πάντα έμπρακτα στο πλευρό τους», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com