ΓΕΕΘΑ - Ινστιτούτο διαρκούς επιμόρφωσης

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης ΓΕΕΘΑ: Η 7η εκπαιδευτική σειρά ξεκίνησε τον 8μηνο κύκλο σπουδών, παρουσία του Αρχηγού Ναυάρχου Αποστολάκη

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή έναρξης σπουδών της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ).

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.

Το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης  ΓΕΕΘΑ

Το πρόγραμμα σπουδών, διάρκειας περίπου 8 μηνών, διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το ΙΔΕ, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε θέματα τρέχουσας διεθνούς πολιτικής και οικονομίας, και παρέχεται αδαπάνως, με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Αριστείδη Γιαπαλή.

Στην 7η ΕΣ του ΙΔΕ συμμετέχουν 55 στελέχη από τις ‘Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά εφέτος λειτουργεί και Τμήμα Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών-Μονίμων Υπαξιωματικών του ΙΔΕ, στο οποίο συμμετέχουν ως σπουδαστές 51 στελέχη από τις ‘Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

ΓΕΕΘΑ