Έρχονται άρβυλα σε Έβρο – ΑΣΔΕΝ! Χριστουγεννιάτικος «Μποναμάς» από το ΓΕΣ για τα στελέχη που αγωνιούν πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις ιματισμού

Γράφει η Ιωάννα Ηλιάδη

Το είπαν και το κατάφεραν! Το ΓΕΣ είχε υποσχεθεί ότι εντός του έτους τα στελέχη θα παραλάβουν νέα άρβυλα, καθώς δεν είχαν παραλάβει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από τις αρχές του χρόνου που δόθηκαν οι σχετικές υποσχέσεις, οι μηχανές στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο, (700 ΣΕ), πήραν φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Στρατιωτικοί: Φέρτε γιατρούς όχι άρβυλα! Τι διαμηνύουν στο ΓΕΣ

«Θέλουμε-Μπορούμε-Δημιουργούμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε του προσωπικό του 700 ΣΕ σταα μέσα Ιανουαριίου 2018.

Έκτοτε εργάστηκαν σε υπερεντατικούς ρυθμούς για να καλύψουν τις ανάγκες

Πάνω από 10.000 άρβυλα κατασκευάστηκαν μέχρι πρόσφατα και είναι έτοιμα να μοιραστούν στα στελέχη.

Ήδη σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr, έχει εγκριθεί η χορήγηση αρβυλών από το 2ο ΤΥΛ στην 650 ΠΑΥΠ, προκειμένου να αρχίσει την διανομή, ξεκινώντας βέβαια από τις πειροχές που υπάρχει μεγάλη ανάγκη, καθώς τα στελέχη έχουν εντατική δραστηριότητα. Στον Έβρο και τα νησιά.

Οι πρώτοι που θα παραλάβουν άρβυλα, θα είναι τα στελέχη που υπηρετούν στο Δ’ ΣΣ, στον μεγαλύτερο σχηματισμό της Ελλάδας, ο οποίος είναι και η αιχμή του ελληνικού δόρατος στα σύνορα.

Τα στελέχη στην Ροδόπη, Ξάνθη και Έβρο, τα οποία έχουν καταχωρήσει τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή που έκανε το ΓΕΣ, θα είναι τα πρώτα που θα παραλάβουν άρβυλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Armyvoice.gr, τα άρβυλα στο Δ’ ΣΣ θα έχουν παραδοθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν παραδόσεις στην ΑΣΔΕΝ, με προορισμό τα νησιά.

Ααπό αυτήν εδώ την ιστοσελίδα έχουμε αρκετές φορές μεταφέρει τα παράπονα των στελεχών με έντονο μάλιστα τρόπο, καθώς έντονα είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα σε όλο το προσωπικό του700 ΣΕ που εργάστηκε σκληρά για να καταφέρουν οι συνάδελφοί τους να παραλάουν άρβυλα πριν τα Χριστούγεννα.

Εύσημα και στον Αρχηγό ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος με τις οδηγίες του, και την επίβλεψη που είχε στο θέμα μέσω των συνεργατών του, συνέβαλε αποφασιστικά στην ικανοποίηση ενός παγίου αιτήματος των στελεχών. Ελπίζουμε να έχει και συνέχεια με τον ιματισμό, καθώς κι εκεί είναι ιδιαίτερα έντονα τα προβλήματα.

_________________________________________________
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

 

  • Αν σου άρεσε το θέμα, μοιράσου το στο Facebook και βοήθησε και άλλους να το μάθουν.
  • Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο [email protected]