Τσίπρας Καμμένος

Αναδρομικά- τροπολογία: Θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος ή θα είναι όπως η νυχτερινή αποζημίωση, η οποία αν και ψηφίστηκε το 2017 κάνουν πως δεν υπάρχει;

Ολοκληρώνεται σήμερα η ψήφιση του νόμου του υπουργείου εργασίας στην Βουλή, στον οποίο περιλαμβάνεται και η περίφημη τροπολογία για τα αναδρομικά.

Και η σημερινή κυβέρνηση όπως η προηγούμενη, βρήκε τρόπο να μην εφαρμόσει πλήρως αλλά μερικώς τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, και φυσικά το εμφανίζει ως κατόθρωμα και μεγάλη προσφορά προς τους στρατιωτικούς και τους ένστολους.

Με την ευκαιρία θημηθήκαμε την παράσταση που είδε δώσει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην Βουλή, όταν περνούσε το νέο μισθολόγιο, αυτό ακριβώς το μισθολόγιο που έφερε η κυβέρνηση για να παρακάμψει τις αποφάσεις του ΣτΕ και να οδηγήσει τους στρατιωτικούς για μια ακόμα φορά σε δικαστική διεκδίκηση.

Η τροπολογία για τη νυχτερινή αποζημίωση

Με ύφος θριαμβευτή ο Πάνος Καμμένος είχε ανακοινώσει την απόφαση του πρωθυπουργού να νομοθετήσει νυχτερινή αποζημίωση για πρώτη φορά επ’ ωφελεία των στρατιωτικών.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε εκείνη την υπέροχη στιγμή, γιατί απο νυχτερινά, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένετε να πάρετε….

Σήμερα, 18 μήνες μετά από αυτή την εξαιρετική «παράσταση» στην Βουλή, τα νυχτερινά που ψηφίστηκαν δεν έχουν εφαρμοστεί, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για το εάν και πώς η κυβέρνηση εφαρμίζει τους νόμους που η ίδια φέρνει και ψηφίζει στην Βουλή.