Αμερικανός πιλότος σχεδιάζει μεγαλοπρεπές πέος στον ουρανό της Καλιφόρνια (video)

Αμερικανός πιλότος σχεδιάζει μεγαλοπρεπές πέος στον ουρανό της Καλιφόρνια (video) – Ακόμη μία φορά που τιμωρείται πιλότος για φαλλική εικόνα στον αέρα

To πλήρωμα ενός στρατιωτικού αεροσκάφους βρίσκεται υπό έρευνα, αφού χρησιμοποίησε ένα αεροσκάφος Beechcraft T-34C  ηλικίας 70 ετών, για να δημιουργήσει το περίγραμμα ενός πέους στον αέρα, ακολουθώντας τα μονοπάτια πτήσης του.

Οι αξιωματικοί του Αμερικανικού Ναυτικού επιβεβαίωσαν ότι το αεροσκάφος T-34C πέταξε πάνω από τη θάλασσα του Salton, με ένα ακανόνιστο σχέδιο πτήσης και δημιούργησε ένα στον αέρα μία εικόνα που έμοιαζε με φαλλό.

Το σχέδιο πτήσης εντοπίστηκε από αεροσκάφη τα οποία παρακολουθούν τις στρατιωτικές κινήσεις στον αέρα, σε μία περιοχή πάνω από μία αλατούχα λίμνη περίπου 120 μίλια έξω από το Σαν Ντιέγκο.

Ο Josef Patterson, από την 3η Ναυτική Πτέρυγα, είπε ότι: «έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την αποκάλυψη των γεγονότων και των περιστάσεων γύρω από το περιστατικό».

Προσέθεσε ακόμη ότι: «Η διοίκηση του σχηματισμού στον οποίο ανήκει το αεροσκάφος  είναι αποφασισμένη να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, αξιοπρέπειας και σεβασμού.

Οι πεζοναύτες της 3ης Ναυτικής Πτέρυγας, θα εκτελούν πάντα τα καθήκοντά τους όπως αυτά ορίζονται για τους επαγγελματίες μαχητές και θα υποστηρίζουν τις βασικές μας αξίες, την τιμή, το θάρρος και τη δέσμευση».

Το Beechcraft T-34C είναι ένα στρατιωτικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος το οποίο χρονολογείται από τις δεκαετίες του 1940 και 1950.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται έρευνα για σχέδια των αεροσκαφών στο ουρανό.

Τον περασμένο χρόνο, το Ναυτικό αναγκάστηκε να απολογηθεί ξανά, όταν ένας πιλότος από το Ναυτικό Αερόσταθμο του Whidbey Island, χρησιμοποίησε ένα αεροπλάνο ώστε να κάνει σχέδια πέους στον ουρανό πάνω από την περιοχή της κοιλάδας Οκάναγκαν, στη Βρετανική Κολούμπια.

Οι πιλότοι επιλήφθηκαν του γεγονότος, στέλνοντας μαζικά μία επιστολή στο κράτος, λέγοντας:

Το Αμερικανικό Ναυτικό χρωστάει, στους γονείς σας και στους μαθητές σας, μία συγγνώμη για τα απαράδεκτα σχέδια που δημιουργήθηκαν από το αεροσκάφος….»,

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click

«Πρόκειται για μία πράξη ανώριμη που είναι αντίθετη προς τον πολιτισμό και τις αξίες μας που αξιώνουν να μεταχειρίζεται ο ένας τον άλλο με αξιοπρέπεια και σεβασμό».