Αεροπορία Στρατού: Ράγισαν οι πέτρες στην κηδεία του Γιώργου Τοτικίδη χθες στον Άνω Άγιο Ιωάννη Κατερίνης.


Η κηδεία του τεχνικού αξιωματικού της Αεροπορίας Στρατού και τερματοφύλακα της ομάδας Πίνδος Άνω Αγιάννη, Γιώργου Τοτικίδη, έγινε χθες παρουσία φίλων και συγγενών, οι οποίοι θρηνούσαν το απροσδόκητο χαμό του σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο αποθανών ήταν πατέρας δύο τέκνων και ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, συνάδελφοι του Γιώργου στρατιωτικοί, αλλά και συμπαίκτες του ποδοσφαιριστές ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετίσουν.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, όπου επικήδειο λόγο εξεφώνησε αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού.

Realshave.gr

Μεγάλος θρήνος και σπαραγμός επικράτησε στο νεκροταφείο κατά την ταφή του αξιωματικού Γιώργου Τοτικίδη, όπου στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμητικές βολές και στη συνέχεια ο κόσμος τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο.

Λίγο πριν την κηδεία πάνω από τον Άνω Άγιο Ιωάννη είχε πετάξει σμήνος πολεμικών αεροσκαφών.

Ο αξιωματικός Γεώργιος Τοτικίδης υπηρετούσε σε μονάδα της Αεροπορίας Στρατού που εδρεύει στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Πολλά ήταν επίσης τα στεφάνια που εστάλησαν, μεταξύ αυτών, του αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.