32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Παραμένουν στο «ΜΟΖΑΣ» 2 στρατιωτικοί

32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Έφυγαν από το «ΜΟΖΑΣ» δυο στρατιωτικοί οι οποίοι είχαν προηγουμένως αποκλειστεί από μετανάστες

9 Νοεμβρίου 17:00: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δυο στρατιωτικών, οι οποίοι τελικά έφυγαν, στις 5 το απόγευμα, αφού κρατήθηκαν έγκλειστοι από το πρωί σε δωμάτιο ττης δομής φύλαξης.

Το Armyvoice.gr που πρώτο μετέδωσε την είδηση, στη συνέχεια επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του γράφοντας:

Δυο στρατιωτικοί από την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί από μετανάστες κατά τη διάρκεια έντασης που σημειώθηκε στην δομή φιλοξενίας «ΜΟΖΑΣ» παραμένουν εκεί, με εντολή του στρατηγού της Στρατιάς αντιστράτηγου Ζερβάκη.

Οι δυο στρατιωτικοί που ανήκουν στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, και ένας στρατιώτης είχαν κλειδωθεί κατά τη διάρκεια της έντασης σε ένα δωμάτιο.

Μετά από διαπραγματεύσεις, αφέθηκε ελεύθερος ο στρατιώτης, ενώ οι δυο στρατιωτικοί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Armyvoice.gr  το οποίο πρώτο αποκάλυψε το θέμα, έλαβαν εντολή να παραμείνουν στη δομή φιλοξενίας για να μην μπουν μέσα οι μετανάστες και καταστρέψουν το υλικό που υπάρχει εκεί (κάποιους υπολογιστές κλπ).

Μάλιστα, για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις ότι παίρνουν εντολές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, έγινε εντέχνως διαρροή ότι με δική τους πρωτοβουλία παραμένουν στον χώρο (τι περιθώρια άραγε τέτοιων πρωτοβουλιών έχουν;).

Μάλιστα σύμφωνα με αυτά τα σενάρια της διαρροής, φέρονται να έχουν και συνομιλία με τους μετανάστες οι οποίοι τους λένε «army good»!

Αν κάποια στιγμή τους πουν «army bad» τι θα ακολουθήσει; Θα μας πουν άραγε όσοι πλάθουν τα σενάρια;

_________________________________________________
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

 

  • Αν σου άρεσε το θέμα, μοιράσου το στο Facebook και βοήθησε και άλλους να το μάθουν.
  • Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο [email protected]