Έβρος: Φύλλα πορείας πήραν οι καρδιολόγοι για Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη – Θα ακολουθήσει και παθολόγος – Πότε πάει

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι είχε η πίεση που άσκησε το Armyvoice.gr  για το πρόβλημα που υπήρχε με την έλλειψη καρδιολόγου στον Έβρο.

Τελικά το ΓΕΣ αποφάσισε την αποστολή δυο καρδιολόγων, στην περιοχή, ενώ λύνεται και η εκκρεμότητα για την μετάθεση και παθολόγου στο Διδυμότειχο.

Η αποκάλυψη του θέματος από το Armyvoice.gr και τα συνεχή δημοσιεύματα για το θέμα, τα οποία αντέγραψαν και άλλες ιστοσελίδες αμυντικού περιεχομένου, αλλά και αρκετές ιστοσελίδες στον Έβρο, λειτούργησε ως μοχλός πίεσης για να τοποθετηθεί στην περιοχή καρδιολόγος και να αναπληρωθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά την συνταξιοδότηση ενός στρατιωτικού καρδιολόγου από το Διδυμότειχο.

Τελικά ήδη έχουν λάβει φύλλα πορείας δυο στρατιωτικοί καρδιολόγοι για τον Έβρο, ένας για το Διδυμότειχο κι άλλος ένας για την Αλεξανδρούπολη.

Θα ακολουθήσει και ένας παθολόγος με το νέο έτος, καθώς ο παθολόγος που είχε πάρει μετάθεση για το Διδυμότειχο, σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησε νομικά μέσα για να την αποτρέψει.

Τελικά η λύση που έχει βρεθεί είναι η αποστολή ενός άλλου παθολόγου, ο οποίος ολοκληρώνει την ειδικότητά του τον Ιανουάριο και άμεσα παίρνει φύλλο πορείας για το Διδυμότειχο.

Το αίσιο τέλος δικαιώνει την προσπάθεια του Armyvoice.gr το οποίο κατ΄επιλογήν βρίσκεται δίπλα στον στρατιωτικό που έχει πρόβλημα και όχι δίπλα στα κανάλια της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας…

Την μετάθεση του παθολόγου την κέρδισαν οι ίδιοι οι στρατιωτικοί και δεν τους έκανε τη χάρη καμία πολιτική εξουσία, όπως εντέχνως έσπευσαν κάποιοι να το παρουσιάσουν,  καθώς στο υπουργείο το θέμα ήταν ήδη γνωστό πάνω από ένα χρόνο και κινητοποιήθηκαν μόλις το γράψαμε. Αυτό δηλώνει πολλά.

_________________________________________________

 

  • Αν σου άρεσε το θέμα, μοιράσου το στο Facebook και βοήθησε και άλλους να το μάθουν.
  • Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com


Προηγούμενο άρθροΚρίσεις 2018 – Ανθυπασπιστές – Προαγωγές
Επόμενο άρθροΠέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παγώτσης
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).