Παρμενίων 2018: Τα κομάντο του Facebook – Οι πιο «μάχιμες» φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από χρήστες, για την φετεινή άσκηση

Η άσκηση Παρμενίων 2018 μπαίνει σήμερα στην τελική της φάση. Στο πεδίο βολής Αετού στην Αλεξανδρούπολη η πολιτική καισ τρατιωτική ηγεσία θα παρακολουθήσει την επίδειξη που θα γίνει για το κλείσιμο της άσκησης.

Οι φωτογραφίες που διανέμουν τα Γενικά Επιτελεία από τις φάσεις της άσκησης είναι εντυπωσιακές.

Πιο εντυπωσιακές όμως είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν δημόσια στο Facebook στελέχη και στρατiώτες κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο Armyvoice.gr ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις για την Άσκηση Παρμενίων 2018

Βρήκαμε τις πιο «μάχιμες» και τις παρουσιάζουμε

  • Στείλτε μας τις δικές σας φωτογραφίες από την άσκηση Παρμενίων 2018 στο armyvoicegr@gmail.com

Η άσκηση Παρμενίων 2018

Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες μονάδες, συμμετέχουν και φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Κύριοι σκοποί της ασκήσεως είναι:

  • α. Η εξέταση και αντιμετώπιση της δημιουργουμένης, από τις διεθνείς εξελίξεις, κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας.
  • β. Η εφαρμογή διαδικασιών διοίκησης και ελέγχου Ενόπλων Δυνάμεων και η βελτίωση του επιπέδου ελέγχου και διεύθυνσης των επιχειρήσεων.
  • γ. Η εξάσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων, καθώς και η διατήρηση και προαγωγή της μαχητικής ικανότητας τους στο ενοποιημένο πεδίο της μάχης.
  • δ. Η εφαρμογή του συστήματος χειρισμού κρίσεων και του Εθνικού Συστήματος Συναγερμού, καθώς και η δοκιμή σχεδίων οργάνωσης και λειτουργίας υπηρεσιών Πολιτικής Άμυνας και Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ).
  • ε. Η ενεργός συμμετοχή και η επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων Εθνοφυλακής.

_________________________________________________
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

 

  • Αν σου άρεσε το θέμα, μοιράσου το στο Facebook και βοήθησε και άλλους να το μάθουν.
  • Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com