Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ , Ναύαρχος Αποστολάκης πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη γενέτειρά του, μετά την περιπέτεια της υγείας του, πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2018, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδεύοντας την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπιο Παυλόπουλο, παρέστη σε εκδηλώσεις στη νότια Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΝΞ: Βρήκαν 109 νάρκες και 137 βλήματα σε 256 στρέμματα! – ΦΩΤΟ

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, παρέστησαν στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στο Σιρικάρι Κισσάμου και στα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου.

Πριν την αναχώρησή τους από το νησί, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσαν το παρόν σε εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος του Καλλικράτη Σφακίων.

Η επίσκεψη τους, ολοκληρώθηκε με τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια λειτουργίας της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στον Πλατανιά Χανίων.

_________________________________________________

 

  • Αν σου άρεσε το θέμα, μοιράσου το στο Facebook και βοήθησε και άλλους να το μάθουν.
  • Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com