Μυστικά Κονδύλια ΓΕΕΘΑ: Τα αύξησαν κόβοντας την ημερήσια αποζημίωση!  Το Armyvoice.gr παρουσιάζει το σχετικό Δημόσιο Έγγγραφο με υπογραφή Καμμένου


Το θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων στρατιωτικών είναι γνωστό. Ο Πάνος Καμμένος παρά τις υποσχέσεις δεν έχει εφαρμόσει ακόμα το νόμο που ψήφισε για τη νυχτερινή αποζημίωση.

Το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί και η αποζημίωση που έπαιρναν τα Σαββατοκύριακα, αυτή η ελάχιστη, που είχε κερδηθεί πριν από 15 περίπου χρόνια.

Τι έγιναν όμως τα χρήματα για τις υπηρεσίες; Το θέμα το ανέφερε πριν λίγες ημέρες το Armyvoice.gr, ωστόσο λόγω της επικαιρότητας το επαναφέρουμε.

Τα χρήματα, παρά τα όσα περί του αντιθέτου έλεγε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, φαίνεται ότι υπάρχουν στον κωδικό ΚΑΕ 0721. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Καμμένος – Ομολογία: Δεν υπάρχουν λεφτά για τις υπηρεσίες

Ή μάλλον υπήρχαν μέχρι πρόσφατα, οπότε και αποφασίστηκε η μετακίνησή τους (ένα μέρος τους) στα απόρρητα κονδύλια του ΓΕΕΘΑ και σε άλλες δαπάνες, αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν το επόμενο δίμηνο και μάλλον ούτε μέχρι το τέλος του έτους.

Τα χρήματα για την ημερήσια αποζημίωση, αυτά δηλαδή από τα οποία πληρώνονται οι αργίες, όπως μπορείτε να δείτε από το έγγραφο με υπογραφή Πάνου Καμμένου, μειώνονται κατά 720.000 και υπάρχει αντίστοιχη αύξηση σε άλλες δαπάνες με κυρίαρχες τις απόρρητες δαπάνες του ΓΕΕΘΑ, στις οποίες πηγαίνουν 450.000.

Δηλαδή, τα χρήματα βρέθηκαν, αλλά πάνε αλλού: Στα μυστικά κονδύλια του ΓΕΕΘΑ, τα οποία αυξήθηκαν κατά 450.000! Η ενίσχυση αυτή των απόρρητων δαπανών δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια πριν λίγες μόλις ημέρες

Κάποιοι εν τω μεταξύ, προσπαθούν να πείσουν ότι τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου είναι 600.000….

ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ 2 Ιουνίου: Φάκελλος ΕΜΘ