Άνοιξε πάλι τους ασκούς της …γνωστής ρητορικής του ο Πάνος Καμμένος για να αναφερθεί στον πρώην κολλητό του, Τέρενς Κουίκ, με το χαρακτηρισμό «Μακεδονοκλάστης»

Σφοδρή επίθεση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος εναντίον του Τέρενς Κουίκ, του μέχρι πρότινος κολλητού του.

Μιλώντας στο Εθνικό Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και χωρίς να τον κατονομάσει τον χαρακτήρισε Μακεδονοκλάστη και τζάμπα μάγκα.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική.

Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ.

Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος, «φωτογραφίζοντας» τον Τέρενς Κουίκ.

Ο υφπουργός Εξωτερικών είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και δεν έδωσε το «παρών» στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ αφού βρίσκεται στο Κάιρο.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο eretikos.grΣτείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com