Πανικός στην ΠΟΜΕΝΣ! Έσπευσαν να δουν τον ΑΝΥΕΘΑ μετά την ΠΟΕΣ – Όλα για τις φωτογραφίες. Η ουσία είναι που προβληματίζει

Εν μέσω διαρροών πανικού σε ιστοσελίδες και χωρίς να έχει ανακοινώσει ο,τιδήποτε η ΠΟΜΕΝΣ έσπευσε να δει τον ΑΝΥΕΘΑ Πάνο Ρήγα, ο οποίος προχθές δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της ΠΟΕΣ και παρέλαβε υπόμνημα με προβλήματα των στρατιωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Στρατιωτικός συνδικαλισμός: Γιατί ο ΑΝΥΕΘΑ είδε ΠΟΕΣ όχι ΠΟΜΕΝΣ

Το αστείο είναι ότι μετά από τα σχετικά δημοσιεύματα, η ΠΟΜΕΝΣ έσπευσε να κλείσει κι αυτή ραντεβού με τον ΑΝΥΕΘΑ, καταφέροντας προφανώς να δείξει ότι υπάρχει παράλληλα με την οργάνωση του Τσουκαράκη.

Σύμφωνα με τις διαρροές που τα στελέχη της διανέμουν στα social media, στην συνάντηση έδωσαν στον ΑΝΥΕΘΑ το γκάλοπ που έκαναν, στο οποίο ζήτησαν από τους ΕΜΘ να απαντήσουν σε 5 ερωτήματα με τη λογική του «ναι – όχι».

Και σημειώνουμε ότι είναι γκάλοπ, καθώς το εγχείρημα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ονομαστεί έρευνα για τους ΕΜΘ που να δείχνει τάσεις και να μπορεί κάποιος να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Τώρα όλοι είναι ικανοποιημένοι και τόσο η ΠΟΕΣ που είδε πρώτη τον ΑΝΥΕΘΑ όσο και η ΠΟΜΕΝΣ που τον είδε δεύτερη, μπορούν να λένε στα μέλη τους ότι τους δέχθηκε ο υπουργός!

 

 Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com